banner198

Zabıta Müdürlüğü Servisçilerle masaya oturdu!

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, güzergâh belgeleri verilen servis araçlarının daha düzenli bir şekilde çalışmalarını sağlamak için yetkililer ile bir araya geldi.

Zabıta Müdürlüğü Servisçilerle masaya oturdu!
banner145

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz’un talimatı ile Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, güzergâh belgeleri verilen servis araçlarının daha düzenli bir şekilde çalışmalarını sağlamak için yetkililer ile bir araya geldi. Zabıta Müdürlüğü odasında gerçekleşen istişare toplantısında servisçilerin sorunları, bu sorunlara karşı çözüm önerileri ve beklentileri paylaşıldı.

Şehir merkezinde denetimlerini sıklaştıran Zabıta Müdürlüğü, okul döneminde servis araçlarının güzergâhlarına ve kurallara uygun hareket etmelerini sağlamak ve onların da beklentilerini dinlemek için istişare toplantısı düzenledi. Servisçiler, halkın canlarını ve en önemli varlıkları çocuklarını kendilerine emanet ettiklerinin farkında olduklarını belirterek Belediye ile istişare halinde Çankırı’ya ve Çankırılılara güzel hizmetler vermek istediklerini ifade etti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER