Kategoriler

Çankırı Postası

AK Parti İl Başkanı İdris Şahin görevinden istifa etti

AK Parti İl Başkanı İdris Şahin görevinden istifa etti

AK Parti Çankırı İl Başkanı Avukat İdris Şahin önümüzdeki milletvekilliği seçimlerinde aday olabilmek için düzenlediği basın toplantısı ile partisinden istifa etti.

 

Parti binasında il ve ilçelerden gelen kalabalık bir partili topluluğunun katıldığı basın toplantısında konuşan İdris Şahin, AK Partinin kuruluşundan itibaren partiye hizmet verdiğini belirterek “Daha önce milletvekilliği adaylığı için İl Başkanlığından istifa etmiştim ama kısmet değilmiş olmadı. Bu kez ben değil partili arkadaşlarım benim aday olmam için ısrar ettiler ve onların ısrarı ile İl Başkanlığı’ndan istifa ediyorum” dedi.

 

Çankırı’nın her noktasını karış karış bildiğini ifade eden İdris Şahin “Esentepesi’nden Karaköprüsüne, Bayramören’in Yaylatepesi’ne kadar Çankırı’yı ve Çankırılıları adım gibi tanıyorum. İl Başkanlığı dönemimde Çankırı’ya çok önemli hizmetlerde bulundum. Nasip olur da milletvekili olursam bu hizmetleri daha üst noktalara taşıyacağıma buradan söz veriyorum. Ayrıca adaylık sürecinde Avukatlık mesleği dışındaki ticari faaliyetlerime de yavaş yavaş son vereceğim” diye konuştu.

 

Çankırı’yı Çankırı’da yaşayan insanların temsil etmesi gerektiğinin vurgusunu yapan Şahin, Çankırı dışında yaşayanların aday gösterilmesine üstü kapalı verdiği cevapta “Cami dururken, mescid haramdır” ifadesine yer verdi.

 

İdris Şahin, teşkilat mensuplarından helalik istediği toplantıda kendilerine teşekkür ederken istifa dilekçesini AK Parti Çankırı Siyasi İşler Başkanı Erdal Yıldız’a teslim etti.

 

Şahin'in istifasıyla boşalan başkanlık görevine AK Parti tüzüğü gereği Erdal Yıldız getirilirken yeni bir atama yapılana kadar Yıldız bu görevi vekaleten sürdürecek.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
220 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da yanan evde kundaklama iddiası!
ASAYİŞ
1670 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da bir genç otomobilde silahla vurulmuş halde bulundu
SAĞLIK
736 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da kadın doktor, düşük yapan hasta yakınının saldırısına uğradı
GÜNDEM
265 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı!
ILGAZ
76 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
456 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
192 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
148 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
407 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
191 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!