Kategoriler

Çankırı Postası

Çankırı’da İsraile Öfke Çığ Gibi

Filsitin katliamına bir protesto mitingde Kamusen Çankırı il temsilciliğinden geldi. Ahmet Yesevi caminde Cuma namazı çıkışı Filistin Katliamını Tel’in mitingi düzenlendi.

Filsitin katliamına bir protesto mitingde  Kamusen Çankırı il temsilciliğinden geldi. Ahmet Yesevi caminde Cuma namazı çıkışı Filistin Katliamını Tel’in mitingi düzenlendi.

Türkiye Kamu-Sen Çankırı il temsilciliğince düzenlenen miting’te cuma namazı sonrası  Filistin ve Türk bayraklarıyla sarılan temsili tabut önünde toplanan Çankırılılar Gazze’de israilce şehit edilen filsitinliler için giyabi cenaze namazı kıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından bir konıuşma yapan Türkiye Kamu- Sen İl Temsilcisi Metin Memiş “bugün yakın tarihin en acı günlerinden birini yaşıyoruz . Bütün dünyanın gözü önünde Filistin halkı üzerine yağdırdığı bombalar sonucu 700’ün üzerinde kardeşimiz daha şehit olmuştur.Masum insanları çoluk çocuk demden katletmeyi marifet sayan bir anlayışla nasıl barış sağlanacaktır? Saldırılar hala devam etmektedir, kendini bilmez İsrail, birilerine güvebnerek tepkilere aldırmaksızın katliamını devam etmektedir. Türkiye Kamu-Sen camiası olarak , yüğzlerce masun insanın canına kıyan katil İsrail’i kınıyor: tüm dünya devletlerini, özellikle Birleşmiş Milletleri teşkilatını, bir an önce İsrail’e karşı harekete geçmeye davet ettiklerini”belirtti.

Ellerinde dövizler ve attıkları “Kahrolsun İsrail” sloganlarıyla protesto gösterilerini aralıksız  sürdüren topluluk öfkesini İsrail bayraklağı ve maketini yakarak gösterdi. Yapılan duanın ardından protesto gösteri sona erdi.

İsraile en manidar tepkiyse çocuklardan geldi. Filistinli arkadaşalarını katleden İsrail'ei en ön safta protesto ederek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
245 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı!
ILGAZ
68 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
430 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
153 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
135 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
394 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
155 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!
GÜNDEM
237 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
582 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
1556 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!