Kategoriler

Çankırı Postası

Çankırılı Şehidin Ailesi Ankara da Yasta

Helikopter teknisyeni Çankırılı şehit Astsubay Çavuş Çağların ilk görev yeri olan Van da birinci haftasında şehit olduğu öğrenildi.

Helikopter teknisyeni Çankırılı şehit Astsubay Çavuş Çağlar'ın ilk görev yeri olan Van'da birinci haftasında şehit olduğu öğrenildi.

 

Dün saat 16.55'te Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nden 4 helikopter mürettebatı ve 11 kişilik emniyet timi ile birlikte kalkan Jandarma Genel Komutanlığı'na ait S-70 Sikorsky tipi helikopterin Dağlıca'nın 12 kilometre kuzeydoğusundaki Deryan Tepe'ye inişe geçtiği sırada güç kaybına bağlı olarak kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan 5 askerden Astsubay Çavuş Mümtaz Çağlar'ın Ankara'nın Keçiören İlçesi Kuşçağız Mahallesi 362. Sokak'taki evinde yas var. Eve gelen askeri yetkililer, şehidin ailesine acı haberi verdi. Bir firmada evlere damacana su taşıyan şehidin babası Cemal ile ev kadını annesi Gülizar Çağlar, tek erkek evlatlarının şehit olduğu haberi üzerine gözyaşına boğuldu.

 

Çankırılı olan Çağlar Ailesi'nin dairesinin bulunduğu apartmana büyük bir Türk bayrağı asılırken, Keçiören Belediyesi de şehidin ailesinin yaşadığı ve Ankara'da yaşayan Çankırılıların da akın akın geldiği sokağa, taziye çadırı kurdu. 14 Temmuz'da ilk görev yeri Van'a giden Astsubay Çavuş Çağlar'ın Ankara Kara Havacılıkta helikopter teknisyenliği eğitimi aldığı öğrenildi.

 

İki kız kardeşi bulunan şehidin evinin önünde sağlık görevlileri ile birlikte 2 ambulans hazır bekletildi. Şehidin baba evine Kara Havacılıktan yaklaşık 30 Astsubay Çavuş arkadaşı da gelerek taziye ziyaretinde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
122 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı!
ILGAZ
61 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
405 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
139 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
130 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
390 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
133 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!
GÜNDEM
220 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
568 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
1471 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!