Kategoriler

Çankırı Postası

Şahin, Çözüm Süreci için sahalara iniyor

TBMM Toplumsal Barış Yollarının Araştırılması ve Çözüm Sürecinin Değerlendirilmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, 5-8 Kasım tarihleri arasında doğu ve batıda belirlediği bazı illerde temaslarda bulunmak için Çankırı Milletvekili İdris Şahin de görevlendirdi.

TBMM Toplumsal Barış Yollarının Araştırılması ve Çözüm Sürecinin Değerlendirilmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu, 5-8 Kasım tarihleri arasında doğu ve batıda belirlediği bazı illerde temaslarda bulunmak için  Çankırı Milletvekili İdris Şahin de görevlendirdi.


Komisyon Başkanvekili, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, komisyon olarak doğuda ve batıda belirledikleri bazı illerde temaslarda bulunacaklarını ve görüşmeler yapacaklarını söyledi.

Hakkari, Şırnak ve Van'a gidecek heyetin başkanlığını Komisyon Başkanı, AK Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı yapacak. Heyette, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftci ve BDP'li Zenderlioğlu yer alacak.

Gök'ün başkanlığını yaptığı Eskişehir, Bursa, İzmit ve Sakarya heyetinde ise AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün bulunacak. Heyete, komisyon dışından BDP Mardin Milletvekili Erol Dora da eşlik edecek.

Yorumlar

Hakan 10 Yıl Önce

neyi çözecekler?

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
712 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda Çankırı’da 4 kamu personeli gözaltına alındı!
GÜNDEM
290 Kez Görüntülendi.
Kurşunlu Belediyesine T.C. tabelası takıldı!
GÜNDEM
318 Kez Görüntülendi.
Bademlik camii minaresinde kontrollü yıkım başladı!
HAYAT
13 Kez Görüntülendi.
Kartoteks Dolabı
GÜNDEM
256 Kez Görüntülendi.
Çöl tozları Çankırı’ya ulaştı!
GÜNDEM
1360 Kez Görüntülendi.
Çankırı Devlet Hastanesinde hastaların mahrem bilgileri çalındığı iddia ediliyor!
YAŞAM
322 Kez Görüntülendi.
İnatçı tavşan arkasındaki araca dakikalarca yol vermedi
HAYAT
14 Kez Görüntülendi.
Yoga Kampı Nasıl Yapılmalıdır?
HAYAT
12 Kez Görüntülendi.
TV Battaniyesi Ürünleri
HAYAT
10 Kez Görüntülendi.
Tekerlekli Sandalye Fiyatları