Kategoriler

Çankırı Postası

Filiz kelle avcılığına soyundu!

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, 112 Acil filosuna dahil edilen ambulans teslim töreninden yakışıksız ifadelerle Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Selçuk Akan’ı isim vermeden hedef gösterdi.

Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, 112 Acil filosuna dahil edilen ambulans teslim töreninden yakışıksız ifadelerle Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Selçuk Akan’ı isim vermeden hedef gösterdi.

 

Akan’ı kellesini almakla tehdit eden Hüseyin Filiz, Hükümetin sağlık alanında başarılı olmasına rağmen Çankırı’nın sağlık alanında bölündüğünü ifade etti.

 

Filiz, “Kim ki başarısız adımlara neden olursa, kim ki Çankırı çocuğunun arasına fitne-fesat sokarsa, kim sağlıkta çalışan evlatlarımızın genleri ile oynarsa, onun da kellesini almak bizim görevimiz.” şeklinde konuştu.

 

Filiz, “Çankırı’nın sağlık alanında bölünmüşlüğü, 2-3 ay önce gelen insanların ‘ekip oluşturacağım’ diye 15-20 yıl çalışan insanların hakkını ayakları altına aldığını duyuyor ve hiç hoşnut olmuyoruz. Doğru, namuslu şekilde hizmet veren, ama haksızlığa uğrayan her kardeşimizin arkasında duracağız, durmak da bizim ev ödevimiz.” dedi.

Yorumlar

HASTANE SAĞLIKÇI 9 Yıl Önce

doğru namuslu şeki̇lde çalisip haksizliğa uğrayan tek ki̇şi̇ genel sekreter.çankirili bi̇le deği̇l hastaneye çankiriyi hi̇zmette yillardir yapılmayanlari yapmaya çalişi̇yor.

ercan 9 Yıl Önce

eeeeeeeeee ne güzel demissss.... yalanmııı yılardır fitne fesat yokmu cankırıda..... helal filize......kim ki başarısız adımlara neden olursa, kim ki çankırı çocuğunun arasına fitne-fesat sokarsa, kim sağlıkta çalışan evlatlarımızın genleri ile oynarsa, onun da kellesini almak bizim görevimiz.

vatandaş 9 Yıl Önce

zaten bi̇zi̇m memlekette calişanin ve hep kellesi̇ alinir genel sekreteri̇mi̇z geldi̇ adam gercekten calişiyor parti̇ sayasi̇nde hastaneye i̇şe gi̇renleri̇n sözü gecmi̇yor i̇stedi̇gi̇gi̇bi̇ at oynatamiyorsa ve veki̇li̇n söyledi̇kleri̇ni̇ yapmiyorsa kellesi̇ alinir yazik memlekete

hacı 9 Yıl Önce

insan önce söyledigi söze bakar ne diyorum ben diye daha üç dört ay önce çankırının kendi evladı olan birisinin kellesini alan sensin bugun ne diyorsun

9 Yıl Önce

doğru çerkeş devlet hastanesinde yapılan yolsuzluklar defalarca kendisine iletilmesine rağmen görmemezlikten gelen olayların üstünü örten dürüst vekii̇mi̇z!!!! bu adam sayesi̇nde çankiri hi̇zmet gördü bütün hastane çalişanlarina sorun bakalim ne di̇yorlar yazik.....

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
484 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da yanan evde kundaklama iddiası!
ASAYİŞ
2507 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da bir genç otomobilde silahla vurulmuş halde bulundu
SAĞLIK
1119 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da kadın doktor, düşük yapan hasta yakınının saldırısına uğradı
GÜNDEM
272 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı!
ILGAZ
79 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
465 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
201 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
154 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
412 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
212 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!