Kategoriler

Çankırı Postası

Gazeteci Vedat Beki'ye çirkin saldırı!

Sözcü 18 Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki, Çankırı'da saldırıya uğradı.

Sözcü 18 Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki, Çankırı'da saldırıya uğradı.


Çankırı'nın en işlek caddesinde güpegündüz yaşanan saldırıda Vedat Beki'ye arkasından yaklaşan zanlı elindeki muşta ile  Beki'yi darp etti. Saldırıyı araya giren vatandaşlar ayırdı.


Çankırı Postasına açıklamada bulunan Vedat Beki, bir dizi görüşme ve ziyaretlerde bulunmak için Çankırı'ya geldiğini sokak ortasında henüz kimliğini bilmediği bir kişi tarafından saldırıya uğradığını söyledi.


Saat 15.00'da İl Sağlık Müdürlüğü karşısında yürürken arkasından bir ayak sesi duyduğunu ve takip edildiği hissine kapıldığını anlata Beki, " Beni takip eden şahıs yanımda geçerken sinkaflı küfürler ederek elinde bulunan demir bir madde ile yüzüme doğru yumruk attı. Bende kendimi korumak için şahsa karşılık verdim. Yaşanan arbede bir vatandaşın araya girmesi ile son buldu.


Sağlık Ocağında ilk müdahalesi yapılan Vedat Beki daha sonra 112 Acil servisince Çankırı devlet hastanesine götürülerek tedavi edildi. Aldığı darbeler sonucu kaşı açılan Beki, kendisine saldıran kişiyi polisin gösterdiği resimden teşhis ettiğini ifade etti. Beki, saldırgandan şikayetçi oldu.

 

Vedet Beki saldırıdan yaklaşık 4 saat önce köşe yazısında belediye Başkanı İrfan Dinç'i eleştiren bir yazı kaleme almıştı.

Çankırı'nın sorunu 'irfan' değil 'irfansızlık' -TIKLA OKU-

Organize işler bunlar!

Yaklaşan genel seçimler öncesi kirli mihraklar tarafından Çankırı'da sergilenmeye çalışılan  oyunun ilk adımı AKP eski İl Başkanı Salim Çivitçioğlu'na yönelik kara propaganda çalışmaları ile başladı. Organize suç örgütünün son hamlesi ise fiziki saldırıya dönüşerek bir gazeteciye darp etmek oldu. Çankırı ile ilgili zülfü yare dokunan yazılara imza atan gazeteci Vedat Beki'ye yapıla saldırıın aynı mihraklar tarafından yapıldığını düşünüyor ve cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyoruz.

 

Muştalı saldırılar ilk değil!

Çankırı'da daha öncede 2008 yılında  Şevket Koç iş yeri çıkışında muştalı saldırıya uğramış ve kafasına 11 dikiş atılmıştı. O dönem Çankırı TV'de yayınlarında Çankırı Belediye Başkanını İrfan Dinç'i ağır şekilde eleştiriyordu.

 

Çankırı Postası yazı ailesi olarak;  bir dönem Genel Yayın Yönetmenliğimizi de yapan Sözcü 18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye yapılan saldırıyı kınıyor ve bu menfur olayı onun nezdinde eleştiren, düşünen bütün basın emekçilerine yapılmış kabul ediyor, şiddetle kınıyoruz.

Yorumlar

adalet 9 Yıl Önce

Vedet beye yapilan bu saldiri kiniyoruz. Faillerin bir an önce yakalanması lazim. Bu gözü donmuş adamlar herkese zarar verir.

Yuksel Bahceci 9 Yıl Önce

Cankirida böyle cakallara firsat verilmemeli ve bu olayin adi bir kavga diye üstü. örtülmesin mutlaka bir karsilik bulsun

Sözde Adalet 9 Yıl Önce

sokakta havlayanları devletin parasıyla kapıya bağlayanlar, hedef gösterdikleri insanlara saldırırlar.bakalım arkasında kimler var.

Kahpelik 9 Yıl Önce

çankırıda bir çete sürekli faaliyet halinde hırsızlıkları üç kağıtları yazanlar hemen saldırıya uğruyor. şevket koçta böyle saldırıya uğramıştı. saldırı aydınlatılmasa akp oy kaybeder valinin bu işe el atması gerekir. i̇ç işleri bakanlığıda soruşturma yapmalıdır. saldırıyı kim azmettirdiyse üzerine gidilmelidir.

Çankırılı 9 Yıl Önce

birgün gelecek saldırıyı azmettirenlerde aynı kaderi paylaşacak kurtuluş yok

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
168 Kez Görüntülendi.
Karayollarında jeton yeni düştü! Tehlikeli yerlere bariyer takmak akıllarına geldi
GÜNDEM
451 Kez Görüntülendi.
Enflasyona savaş açtı: Ekmeği 5 TL'ye indirdi
YAŞAM
288 Kez Görüntülendi.
Dronu gören leylek yumurtalarını saklamaya çalıştı
GÜNDEM
2902 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da köye inen ayı, arı kovanlarını parçaladı
GÜNDEM
2861 Kez Görüntülendi.
ÇAKÜ’de hülle atamalara itiraz eden genel sekretere tenzili rütbe!
GÜNDEM
196 Kez Görüntülendi.
Çankırı Konfederasyonu’ndan yeni başkanlara hayırlı olsun turu!
GÜNDEM
899 Kez Görüntülendi.
Fransa’da ağır yaralanan Çankırılı işçi ambulans uçakla Türkiye’ye getirildi!
ASAYİŞ
682 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da yanan evde kundaklama iddiası!
ASAYİŞ
3159 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da bir genç otomobilde silahla vurulmuş halde bulundu
SAĞLIK
1527 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da kadın doktor, düşük yapan hasta yakınının saldırısına uğradı