Kategoriler

Çankırı Postası

İl Saglik Muduru Yetkin istifa etti

İl Saglik Muduru Yetkin istifa etti

İl Saglik Muduru Halil Nevzat Yetkin gorevinden istifa etti.

Yazili bir aciklama ile istifasini duyuran Yetkin, yonetici degistirme arzusu duyanlari saygi ile karsiladigini ifade etti.

Yetkin yazili aciklamasinda su ifadeleri kullandi:

Bu gün itibari ile gurur duyarak ve severek yaptığım Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü görevimden kendi isteğim ile istifa ediyorum. Bu istifa kararını verirken başta büyüğüm, çok değerli Çankırı Valimiz Vahdettin Özcan beyefendi ile yaptığım istişare ve sonrasında da son dönemde Çankırı'mızın büyükleri tarafından  sağlık bürokrasinde ki  yönetici değiştirme arzusuna duyduğum saygı rol oynamıştır.

Bu görevler bir bayrak yarışıdır, muhtemelen benim yerime benden daha liyakatli bir arkadaşım atanacak ve bu hizmeti kaldığı yerden devralarak çok daha güzel hizmetler yapacaktır.

Bu güne kadar gurur duyarak yaptığım Çankırı hizmetimde bana liderlik eden ve yol gösteren, her fırsatta hizmet etmem için beni yüreklendiren,  başta Sayın Sağlık Bakanım Mehmet Müezzinoğlu'na, bakanlık bürokratlarına  sonra Çok değerli ve büyüğüm Çankırı Valimize, TBMM de Çankırı'mızı temsil eden eski ve yeni milletvekillerime, İlimizin çok değerli siyasetçilerine, bürokratlarına ve de bu yolda tüm zorlukları yenmemde her zaman bir takım ruhunu taşıyan değerli ve onurlu şube müdürlerime ve beraber mesai yaptığım gecesini gündüzüne katan  çok değerli  sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Bu arada basın mensupları da her zaman en güzelini yapmaya gayret ettiler, onlara da tek tek teşekkür ediyorum.

Bu yorucu mesaimde her zaman bana destek olan çocuklarımı yalnız bırakmayan ve eğitimlerini üstlenen en büyük teşekkürü de hak eden fedakar ve saygıdeğer eşime de sevgilerimi iletiyorum.

Bundan sonraki hayatımı Çankırı'da devam ettirmeyi ve bu çok sevdiğim şehre ve hemşehrilerime hekim olarak hizmet etmeyi düşünüyorum.
Tüm kamuoyuna saygılarımla.
Dr.Halil Nevzat Yetkin
Yorumlar

güzel haber 9 Yıl Önce

bu gün alınan en güzel haber

Kemal Demir 9 Yıl Önce

Çankırı'ya yapmış olduğunuz güzel hizmetleriniz için teşekkürler, yine bu şehirde kalma arzunuz Çankırı için nasıl bir sevda taşıdığınızı gösteriyor, sizin gibi çalıştığı şehire sevdalı bir kişinin bir ay sonra gidecek olan siyasetçiler yüzünden görevi devretmeniz ayrı bir hüzün kaynağı...

Vedat 9 Yıl Önce

Biz sizden raziydik Allahta razi olsun hocam.

rıza 9 Yıl Önce

Akp zihniyeti saglik alaninda ki butun kazanimlari birer birer mahvediyor. Bu yapilanlar tarihe not dusulecek. Saglikla bu kadar oynanmaz ki.

yayınla editör 9 Yıl Önce

ucuz kahraman. doğuya verinde orada duman cezası yazsın. çamkırıda efelik yapmak kolay dı. ama kabahat onda değil akp ye ve çankırı halkına ihanet edenlerde

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
245 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı!
ILGAZ
68 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
432 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
155 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
135 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
395 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
155 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!
GÜNDEM
237 Kez Görüntülendi.
Çankırı Belediyesi Yeni Mezarlık Alanında yer tahsisine başladı!
ASAYİŞ
582 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 24 şüpheli adliyeye sevk edildi!
HAYAT
1558 Kez Görüntülendi.
Şabanözü'nde dolu yağışı etkili oldu!