Kategoriler

Çankırı Postası

AKP'de Sinkaflı küfrün faturası kesildi

AKP'de Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen ve Atkaracalar İl Genel Meclis üyesi Ahmet Ulusoy ile ilgili disiplin süreci sona erdi.

AKP'de Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen ve Atkaracalar İl Genel Meclis üyesi Ahmet Ulusoy ile ilgili disiplin süreci sona erdi. Celal Kaman'ın 'siyasi hayatıma da mal olsa bunun hesabını soracağım' dediği her iki isme de partiden geçici uzaklaştırma cezası verildi.

 

AKP Genel Merkezi  grup kararına uymayarak İl Genel Meclisi 2. Dönem başkan ve üyelerinin seçimi sırasında salonu lavaboya gideceğim bahanesi ile terk ederek bir daha geri gelmeyen Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen'e partiden uzaklaştırma cezası verdi.

 

Aynı şekilde; İl Başkanlığının  11 Nisan 2016 tarihinde 100. Yıl Kültür Merkezinde  yapılan Genişletilmiş İl Danışma  Meclisi toplantısı kapalı oturum sonrasında  ayağa kalkarak "Partinizinde, sizinde ....." diyerek partidaşlarına küfür ettiğini tutanakla tespit ederek disipline sevk ettiği Ulusoy'a partiden geçici uzaklaştırma cezası kesildi.

 

Şikayet üzerine geçici ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilen Ulusoy ve Çimen  hakkında 7 ay sonra karar çıktı. Kurul, Ulusoy’un 10 ay , Çimen'in 6 ay süreyle parti faaliyetlerine katılmasını yasaklayarak, geçici ihracını istedi. Karar, Genel Merkez Merkez Disiplin Kurulu’na bildirdi. Genel Merkez Disiplin Kurulu Atkaracalar İl Genel Meclis üyesi Ahmet Ulusoy'a 3 ay,  Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Dursun Çimen'e 2 ay partiden uzaklaştırma cezası verdi. Kararın AKP İl Başkanlığına hafta içerisinde tebliğ edildiği öğrenildi. Ulusoy ve Çimen parti ceza süresince parti faaliyetlerine katılamayacak, meclis üyesi olmasına rağmen partinin grup toplantılarına giremeyecek.

Yorumlar

Reisci 7 Yıl Önce

ak partide 10 milyon kusür üyeye ve partisine küfür etmenin cezası 3 aymış öğrenmiş olduk. böylesi adamaların ebediyyen kapıdan alınmaması lazım. ne hale geldi partimiz.

Kurşunlulu 7 Yıl Önce

ah salim vebalin büyük.

gercek 7 Yıl Önce

Sen doğru dur eğri belasını bulur derler ve buldu 2 ay daha lavaboda beklesin ama bu kez doğru dursun

Memeletim 7 Yıl Önce

her kim olursa olsun hakeden bulur. kurşunlu ak parti teşkilatı sağlam, lakin çoğu kişi çıkarlarını ve menfaatlerini kolluyor. lakin bu böyle gitmez, sıradan bir vatandaş olarak hakkım varsa haram olsun. çankırı'da gezi parkı eylemini başlatıpta şimdi gelip kurşunlu belediyesinden çıkmayan şahsıda gezi parkında başı çeken adamı belediyeye makamına sokanda benim gözümde bitmiştir ... gidiş hattı hoş değill. çankırı gezi parkında başı çekenleri devamlı yanında görürsem bizzat kendi adıma konuşuyor

Vah Siyaset 7 Yıl Önce

Yıllardır şahsi ve siyasi olarak hizmet ettiğim ve her zamanda gurur duyduğum bu harekete maalesef ihanet edenlerin sonlarını görmek gecikmiş olsada sevindirici .olayın üzüntü veren konusu ise olayı araştırmadan böyle kalite liyakat kısacası profili düşük zatlara destek vermek.Birde bu destegi kendi sitesinden yayınlayan SÖZDE Belediye Başkanına ne demeli.Sen ki herşeye rağmen partili başkanın .hangi akla hizmet ediyorsun samimi olmayan ama yalakalik olsun diye insan şahsiyetini yok sayar mı.paylasiminla başta İl Teşkilatı Genel Merkezi yok saymiyormusun.Tabandan gelmediğini hemen belli ediyorsun.Senin yazını görenler senin o makamın adamı olmadığını anlamış olmalidirlar.Yorumlarda okudugum gibi sende doğru durmuyon sıra SENDE gibi.

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
435 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da yanan evde kundaklama iddiası!
ASAYİŞ
2323 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da bir genç otomobilde silahla vurulmuş halde bulundu
SAĞLIK
1013 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da kadın doktor, düşük yapan hasta yakınının saldırısına uğradı
GÜNDEM
268 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı!
ILGAZ
77 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
461 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
195 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
154 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
410 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
209 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!