Kategoriler

Çankırı Postası

Belediye en değerli arazisini elden çıkardı

Mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Çankırı Belediyesi, Çankırı İtfaiye teşkilatının konuşlu bulunduğu 6 dönümlük araziyi sattı.

Mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Çankırı Belediyesi, Çankırı İtfaiye teşkilatının konuşlu bulunduğu 6 dönümlük araziyi, 3 Haziran'da yapılan ihale ile sessiz sedasız bir şekilde sattı. İhaleyi, aralarında Göktaş İnşaat'ın oluşturduğu ortak girişim grubu kazandı.


Kentsel dönüşüm ve çok katlı binalarla son yıllarda cazibe merkezi haline gelen Buğdaypazarı mahallesinde; belediye, itfaiye teşkilatının bulunduğu 6 dönümlük gözde arazisini sattı.

 

395 ada, 199 parselde niteliği konut arazisi olan ve 3 emsal gösterilen taşınmazını, 7 milyon 200 bin muhammen bedel ile encümen huzurunda, 'Kapalı teklif usulü' ile satışa çıkartıldı. Üzerinde yapıların da bulunduğu arazi,  3 Haziran’da saat 14.00'da belediye encümen toplantı salonunda ihale ile en yüksek teklifi veren; Göktaş İnşaata 8 milyon 750 bin liraya satıldı. Ödemenin yarısının peşin kalan miktarının ise taksitlerle ödeneceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

 

Öte yandan İtfaiye Müdürlüğüne mezbahana arazisi yakınlarında yeni bir mekan yapımı için ihaleye çıkılacağı bildirildi. MHP'li meclis üyeleri arsa satışına şerhli onay verdi. Meclis üyeleri emsal artışı yapılmaması, yeşil alan ve yolların genişletilmesi şartını koştu.

Yorumlar

Cafer Gönüllü 7 Yıl Önce

Allah vatana millete hayırlı eylesin...birinden bin kazanın daha çok kazanın çok sevindim Allah size daha çok dünyalık versin..ne güzel degilmi çankırılı hemserilerim.

Antifiriz 7 Yıl Önce

Belediyemiz son döneminde hangi yeşil alanı imara açararız kat karşılığı nekadar alırız nereyi satarız derdine düştü geçenlerde t.erdoğan parkı karşısındaki yeni yerlere baktım taşlaşma bukadarmı olur cm boş alanda bina heeey müslüman yeşillik parkınız göstermelik üç yerde kalanları betonlaştırmayımı belediyecilik sanıyorsunuz bu vebali nasıl ödersiniz ölüm tek bizemi

Vatan 18 7 Yıl Önce

Okadar luzumsuzları topladılarki maaşlarına örtülüleride yetiştiremiyor belediye okadarçok başkanın soy ismi varki toprakçılığın bukadaranıda pes

Bedel 7 Yıl Önce

Sorsan bizden nankörü yoktur.çankırı büyümek için 1000 yılın atılımını yaptı ama iş bilmeyenlerin projeleriyle binalar piyano gibi biri 3 diyeri on üç kat aynı adada dip dibe resmi daireler daha beter sgk yı anladık valilik ne alaka üst geçit iyi süper ama yol verdikleri mahalle tek şerit alırı dar yaya yolu komik o projeyi anasınıfındaki çocuklar çizse daha harika olurdu lise kavşağınada üst geçit kardeşim okadar dar alanda şaka gibi adamlar denizin altından geçit yapıyorlar bizimkiler üst geçit derdinde biri hadi yapıyoya kalan bıngıldaklar nasıl onaylıyo söz konusu bir şehrin geleceği yav getirdiğiniz bi bardak su diye şehri oarsel parsel satmak nereye kadar

Rotasiz kaptan 7 Yıl Önce

Ellemeyin iyi oluyor bu çankırı halkına koyun gibi nereye cekseler oraya gidiyor kimse hiç bir şeye tepki göstermiyor oy zamanı gidip kuzuların kuzu oyunu veriyor değil o araziyi satmak çankırı yi satsalar ahada yemin yine arkasında saksakcilar bitmez kimsenin gıkı da çıkmaz.En basitinden türkiye nin hangi ilinde iki otobus firması var bi bakın sağolsun belediye başkanı alıyor avantasini kimseyi sokmuyorlar sonra da ankara 22 lira istanbul 70 lira adamlar kafalarına göre fiyat koyuyorlar bi bardak çayı bile çok görüyorlar neyse boşa konuşuyoruz herkes kendi bilir.Oy vermedim vicdanım rahat ama hakkımı helal etmiyorum bi çankırı vatandaşı olarak

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
443 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da yanan evde kundaklama iddiası!
ASAYİŞ
2370 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da bir genç otomobilde silahla vurulmuş halde bulundu
SAĞLIK
1053 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da kadın doktor, düşük yapan hasta yakınının saldırısına uğradı
GÜNDEM
269 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı!
ILGAZ
77 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
463 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
197 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
154 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
411 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
212 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!