Kategoriler

Çankırı Postası

Başhekim jet hızıyla görevden alındı!

Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Bozkurt görevden alındı.

Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Bozkurt görevden alındı.

Çankırı sağlığında ardı arkası kesilmeyen kaoslara bir yenisi daha eklendi. Başhekim İsmail Bozkurt hakkında ortaya dökülen ciddi iddialar üzerine akşam saatlerinde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından istifası istenerek görevden alındığı öğrenildi.

Haber merkezimizin edindiği bilgilere göre; Doktor Bozkurt’un skandal ötesi ayyuka çıkan ciddi iddialar üzerine görevden alındığı, tarafımıza yansıyan bilgiler arasında yer alıyor.

Hastanede İdari boşluk yaşanıyor -

Öte yandan idari boşluğun olduğu hastanede, yöneticilerin sendikacılar yüzünden otorite kuramadığı, Sağlık Sendikası yöneticilerinin at koşturduğu, huzursuzluğun anlatılandan kat ve kat fazla olduğu yönünde.Ayrıca Bozkurt'un Sağlık-Sen referansı ile göreve getirildiğide edinilen bilgiler arasında yer alıyor.  İl Sağlık Müdürü Uzm. Doktor Hüseyin Keskin’in sendikacılarla ilgili tarafına gelen usulsüz işleri, işlem yapmadan kapattığı da iddialar arasında yer alıyor.

Vurdumduymaz yönetim, medya haberlerine sessiz kalıyor -

Sağlık hizmetinde yaşanan aksamalara ise yeterince müdahale edilmediği, medyada sağlık sorunuyla ilgili yer alan bir çok haberle ilgili kamuoyuna bilgilendirme yapılmamasından da anlaşılıyor.  Vurdumduymaz yönetim Çankırı sağlığıyla ilgili yazılan bir çok haberle ilgili sessizliğini koruması da kamuoyuna duyduğu saygıyı gözler önüne sermekte.

Yorumlar

Beceremiyorsan Yapma Hocam 5 Yıl Önce

Beceremiyorsan bu işleri yapma sayın hocam hastane çalkalanıyor bu iddialarla bizler utanıyoruz. Kahvehanelerde konusuluyor artık hastanede 4 tane sağlık memuru sendikacının at koşturduğu

TÜRK 5 Yıl Önce

BAŞHEKİMİN GÖREVDEN ALINMASI İLE SORUNLARIN BİTECEĞİNİ Mİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ.SAĞLIK SEN YÖNETİMİ VE ŞAK ŞAKCILARININ SALTANATINA SON VERİLMEDİĞİ SÜRECE BU BAŞIBOŞLUK DEVAM EDECEKTİR.HA ONLARDA GİTTİ DİYELİM YENİ GELECEK OLAN YÖNECİLERİNDE TAM ANLAMIYLA YETKİLENDİRİLMELERİ VE SİYASET ÜSTÜ OLMALARI GEREKİYORR.BAK O ZAMAN HİZMET NASIL SUNULUYOR.

Misafir 5 Yıl Önce

Onuda sendikacilar getirmişti. Zaten kukla gibiydi salla başı al maaşı iyi olmuş.Zalimler icin yaşasın cehennem

Adı bahtiyar 5 Yıl Önce

Sakın bu başhekim hastane yönetimi ve sendika yönetimindekiler hesap vermeden görevden alınmasın. Özellikle Sendika başkan yardımcısıyım diye ortalıkta gezen ali kıran baş kesen Murat Taşkıran aylarca nöbet tutmadan cumartesi pazar 48 saat nöbet tutmuş gibi imza çizelgesi hazırlayıp bunuda onaylayan SBH Müdürü Hastane Müdürü Başhekimi hesap verecek. Maaşı kadar döner sermaye yi aylarca cebine indiren bu ve bunun gibi bir sürü insan var. Kesinlikle müfettiş incelemesinden geçmesi lazım. Karı kız olaylarına hiç girmiyorum daha

mehnet deniz 5 Yıl Önce

Başhekimin varlığını hiç hissetmemiştik.Hastaneyi yöneten biii başhekim mi vardı ki gittiğini hissedelim Hiç haber değeri bile yokkk.

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
516 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da yanan evde kundaklama iddiası!
ASAYİŞ
2613 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da bir genç otomobilde silahla vurulmuş halde bulundu
SAĞLIK
1181 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da kadın doktor, düşük yapan hasta yakınının saldırısına uğradı
GÜNDEM
275 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı!
ILGAZ
80 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
466 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
203 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
154 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
412 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
217 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!