Kategoriler

Çankırı Postası

Dağ köyünde 23 Nisan coşkusu!

Kurşunlunun Dumanlı beldesi Şehit Er Şimşek Çınar İlköğretim Okulunda öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını heyecanla kutladılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kurşunlu'ya bağlı Dumanlı beldesinde çocukların sergilediği gösterilerle kutlandı.

Kurşunlu’ya 36 kilometre uzaklıktaki 80 haneli, 38 öğrencisi, 2 öğretmeni bulunan Dumanlı beldesi Şehit Er Şimşek Çınar  İlköğretim Okulunda, 23 Nisan kapsamında değişik etkinlikler gerçekleştirildi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte çocukların birbirinden renkli gösterileri, köy halkının büyük beğenisini topladı.

Düzenlenen etkinlikte öğrenciler, 23 Nisan şiirleri, oyunlar (sandalye yarışı-çuval yarışı-yumurta yarışı),halk oyunları gösterileri sundular. Minikler güzel oyunlarıyla töreni izleyen büyüklerinden tam not aldı.

Vekil öğretmen: Coşkuyla kutladık...

Vekil Öğretmen Abdullah Tuncer, 80 haneli Dumanlı beldesi İlköğretim Okulunda, 25 ilköğretim, 13 okul öncesi 38 öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi. 

Şehir ve ilçe merkezlerindeki bayram coşkusunu köyde öğrencilere yaşatmaya çalıştıklarını ifade eden Tuncer, şöyle konuştu:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını köyde kutlamak bizim için de farklı bir duygu. Öğrencilerimizle birlikte bir takım etkinlikler düzenledik.''

Çocukların kısa bir sürede güzel bir çalışma ortaya koyduğunu ifade eden Tuncer, "Bizim amacımız, köyde olmalarına rağmen bu çocukların da bu etkinlikleri yapabileceğini göstermekti. Bugün bunu, biz ve köy halkı birlikte görmüş olduk" dedi.

Köy halkının etkinliğe ilgi göstermesinin sevindirici olduğunu anlatan Tuncer, "Bugün çocukların günüydü. Biz de bugünü çocuklarla ve aileleriyle köydeki vatandaşlarla birlikte güzel bir şekilde kutlamaya çalıştık. Umarım çocuklarımız bu etkinliklerle mutlu olmuştur" diye konuştu.

Bizde Çankırı Postası olarak zor şartlar altında görevini yürüten vekil öğretmen Abdullah Tuncer’i kutluyor. Bir çok sıkıntılara göğüs gererek eğitim meşalesini omzunda taşıyan nice Abdullah öğretmenlere minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
440 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da yanan evde kundaklama iddiası!
ASAYİŞ
2362 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da bir genç otomobilde silahla vurulmuş halde bulundu
SAĞLIK
1047 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da kadın doktor, düşük yapan hasta yakınının saldırısına uğradı
GÜNDEM
269 Kez Görüntülendi.
Çankırı'da 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı!
ILGAZ
77 Kez Görüntülendi.
Ilgaz’da Erkek Kur’an Kursu Temeli Atıldı
EKONOMİ
462 Kez Görüntülendi.
Çankırı’da ihracat artış gösterdi
EKONOMİ
197 Kez Görüntülendi.
Turbo Akü laboratuvarı uluslararası akreditasyon ile tescillendi
GÜNDEM
154 Kez Görüntülendi.
İşçiler 1 Mayıs’ta Çankırı meydanına iniyor!
GÜNDEM
410 Kez Görüntülendi.
Meteorolojiden Çankırı’ya sarı ikaz! Sağanak yağış geliyor:
ASAYİŞ
210 Kez Görüntülendi.
Kastamonu merkezli operasyonda 10 şüpheli tutuklandı!