banner198

60 Sokak

Aydınlatma dünya üzerinde çok önemlidir.

60 Sokak
banner145

60 Sokak

Aydınlatma dünya üzerinde çok önemlidir. Sokak ve yaşam alanımız olan evlerde aydınlatmalara ihtiyaç duyulur. Bu doğrultuda 60 sokak lambaları da çok tercih ediliyor. Sitemizde sokağınız için dilediğiniz gibi aydınlatma seçebilirsiniz.

60 sokak aydınlatmalarının ışığı yansıtma olayı çok farklıdır. Elektrik enerjisin ışığa çevrilmesi sonucunda oluşurlar. Günümüzde teknolojinin gelişimiyle birlikte aydınlatma çeşitleri çok farklılaştı ve gelişti. Son teknolojiden yararlanılarak çok farklı sokak lambaları tasarlanıyor. 60 sokak lambaları sayesinde geceleri korkmadan her yeri aydınlattığı için yürünebilir. Sokaklarda kullanılmak üzere tasarlanan lambaların en önemli özelliği enerjisini güneşten almasıdır. Enerji tasarrufu açısından çok avantajlıdırlar. Bir sokağın aydınlatılması için gerekli olan tüm ışık gündüzleri güneşten alınıp depolanır. Gündüz depolanan ışık hava kararmaya başlayınca ortamı aydınlatmaya başlar.

60 Sokak Lambaları Çeşitleri

60 sokak lambalarına genel anlamda bakıldığında; cam tüpün içine azot gazı ya da doldurulur. Bu sokak lambaları diğerleriyle kıyaslandığında o an içinde ışık vermeleriyle dikkat çekerler. Ayrıca diğer lambalara göre ışık verme oranları da %20’dir. Cam tüp içindeki bu lambaların içerisinde brom yer alıyor. Bazılarındaysa iyotta olabiliyor. Aydınlatma ürünlerinin tasarruflu olması çok önemlidir. Özellikle sokak ve bahçe gibi alanlarda enerji tasarrufu hayati önem taşıyor. Bundan dolayı güneş enerjili olan aydınlatmaların seçimi çok akıllı olur. Tüm ışık veren enerji güneşten elde edilir. Güneşin sayesine sokak, park, bahçe gibi alanlar aydınlatılmış olur.

60 sokak lamba çeşitleri; çevre dostu olarak nitelendirilebilir. Çünkü yalnızca güneşten aldıkları enerjiyi dışarıya aktarırlar. Güneş tam tepedeyken; lambaların bataryasına enerji depolanır. Böylelikle hava karanlık olsa dahi ortam aydınlanır. Güneş enerjili aydınlatma sistemleri, enerji tasarrufunun yanı sıra dekoratif amaçlıda kullanılabiliyor. 60 sokak lambaları arasında fener şeklindeki olanlarda çok tercih ediliyor. Çoklu lambası olan modellerde sokak lambası olarak kullanılıyor. Belirttiğimiz sokak lambaları; plastik, metal ya da fiber ürünlerinden üretiliyor. Bu sokak lambaları çok kullanışlıdır. Ayrıca göz zevkine uygunda tasarlanmışlardır. Hareket sensörlü, kumandalı gibi özelliklerde tasarlanırlar.

60 Sokak Lambası Özellikleri

Sokaklarda kullanılan lambaların belirli özelliklere sahip olması gerekiyor. Birçok model ve özellikte üretildikleri için kullanıcılar sokak lambası seçiminde öncelikle sokağın durumunu göz önünde tutmalıdır. Yaşam alanlarının balkon ve teraslarında da 60 sokak lambaları kullanılıyor. Bunlar dekoratif açıdan çok dikkat çekici aydınlatmalardır. Aynı şekilde kullanışlılık yönünden de dikkat çektiklerini söyleyebiliriz. Fener, tekli ve dekoratif gibi çeşitlerden oluşan lamba çeşitleri arasından kullanıcılar istediğini seçebilir. Bu aydınlatma çeşitleri geniş ürün yelpazesinden oluşuyor.

Yürüyüş alanlarda rahat hareket etme noktasında aydınlatmalar çok önemlidir. 60 sokak lambaları kişiyi rahatsız etmeyecek şekilde ortama ışık yansıtırlar. Işık oranları aydınlatma ürünlerinde en çok dikkat edilmesi gereken noktadır. Sitemizi ziyaret ettiğinizde ürünlerin aydınlatma oranlarını da detaylı öğrenebilirsiniz.

60 Sokak Lambası Fiyatları

60 sokak lambası seçiminde kullanıcıların en dikkat ettiği konuların başında fiyat yer alıyor. Fiyat konusu ürünlerin nerelerde kullanılacağıyla bağlantılı olarak değişebiliyor. 60 sokak lambası fiyatları; yürüyüş yolu, park, bahçe ve evlerin teraslarıyla balkonlarında farklı fiyatlandırmaya tabii tutulmuştur. Alanın büyüklüğü ya da küçüklüğü lambaların fiyatına direkt etki ediyor.

60 sokak lambalarının bazıları teklidir. Bu tekli lambalar küçük alanlarda kullanıma uygundur. Birden fazla olanlarsa çok büyük alanlarda kullanılırlar. Aydınlatma oranları da fiyata etki ediyor. Aydınlatma oranı yükseldikçe fiyatta da artma oluyor. Bu nedenle kullanıcılar ürünü almadan önce detaylı incelemelidir. Kaliteli, fonksiyonel ve uygun fiyatlı 60 sokak lambaları için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER