banner198

Antalya Ve Muğla Sahillerinde Tatil Hareketliliği Başladı

Havaların ısınmasıyla tatil planları ön plana gelmeye başladı.

Antalya Ve Muğla Sahillerinde Tatil Hareketliliği Başladı
banner145

Antalya Ve Muğla Sahillerinde Tatil Hareketliliği Başladı

Havaların ısınmasıyla tatil planları ön plana gelmeye başladı. Bir tatil planlamak kolay değil. En hareketli rotalardan biri olan Antalya İstanbul otobüs bileti aramaları hız kazanıyor. Ülkemizin güzide tatil rotaları arasında bulunan şehirlerimize olan ilgi bu sezonda bir hayli fazla. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Antalya ve Muğla sahillerinde tatil hareketliliği oldukça hız kazanmış bulunuyor. Özellikle Muğla otelleri arasında tercih yapma telaşı çoktan başladı. Özellikle yaz tatili için güzel planları bulunan yerli ve yabancı tatilcilerin en çok tercih ettiği bu sahillere ulaşım seyahat yöntemi olarak rent a car ve otobüs seyahati şeklinde oluyor.

Konforlu Tatilin Yolları

Antalya ve Muğla gibi turistik şehirlerde araç kiralama sektörü oldukça gelişmiş bulunuyor. Birçok tatil planı yapmakta olan kişi tatil rezervasyonlarının yanı sıra ulaşım anlamında da internet üzerinden kolayca araç kiralama taleplerini karşılıyor. Sorunsuz ve konforlu bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihleri hep bu yönde oluyor. İstenen aracın seçilmesi ve tamda istenen tarihlerde şehir merkezlerinde terminal ve havalimanı gibi rotalarda hali hazırda bulunması kaçınılmaz. Bu sayede farklı bir ilde en pratik ulaşımı sağlamak isteyenler bu seçeneği en başa alıyor. Tatilciler özgürce planladıkları tatillerini tam da akıllarından geçmekte olduğu gibi uygulamaya başlıyor.

Antalya ve Muğla gibi turistlerin çok yoğun olduğu bu illerde otobüs seyahati yapmak da oldukça popüler. Kendi araçları ile gelmeyi tercih etmeyenler, çocuksuz çiftler daha uygun seyahat edebilmek için otobüs seferlerini erken rezervasyon imkânları eşliğinde tercih edebiliyor. İstanbul'dan kalkan otobüslerle bu şehirlere ulaşım sağlamak mümkün. Tatilciler, seyahatlerinde konforlu bir yolculuk yapmak istedikleri için otobüs firmaları arasında seçim yaparken dikkatli davranıyorlar. Rezervasyonlarını önceden yaptırmak isteyenler ise internet üzerinden otobüs bileti satın alınabiliyor.

Çok yoğun olarak başlayan turist akınına karşın bu sahil şeritlerinde yer alan lüks otellerde konaklamak mümkün olabiliyor. Muğla il sınırlarında kalan özellikle Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi ilçelerde birçok beş yıldızlı otel tam kapasite hizmet sunuyor. Ayrıcalıklı Antalya lüks otelleri de memnuniyet oluşturan bir hizmete imza atıyor. Yediden yetmişe tüm konuklarının aradıkları imkânları içinde bulabilecekleri hizmetleri ile emsalsiz bir çalışma ortaya çıkarabiliyor. Özellikle; Belek, Lara ve Kemer gibi eşsiz sahillere sahip olan ilçelerde deniz, kum ve güneşin tadı doyasıya çıkarılıyor.

Muğla ve Antalya Otellerine Yoğun İlgi!

Muğla ilimiz, Türkiye'nin en gözde turizm merkezlerinden biri. Her sezon akın akın dünyanın dört bir tarafında turiste ev sahipliği yapıyor. Birbirinden özel koyları, çarşaf gibi denizleri ve kusursuz plajları ile yerini diğer illere kaptırmıyor. Yaz ayları yoğun ilgi alan şekliyle tam kapasite hizmet vermeye devam ediyor. Burası, zengin otel seçenekleri ile kişilerin konaklama gereksinimlerini en özel şekilde karşılıyor. Bodrum, Marmaris, Fethiye gibi turistik ilçelerde yer alan oteller, deniz, güneş ve kumun yanı sıra birçok farklı aktivite imkânı da sunuyor. Çocuklu ailelerin gözdesi olan özel konseptli otellerde çok eğlenceli aktiviteler ön plana çıkıyor.

Devasa havuz seçenekleri ile bezenmiş otel konseptleri, su kaydırağı ve mini golf aktiviteleri, çiftler için spa merkezleri, özel plajlar ve romantik restoranlar şeklinde sıralanıyor. Farklı yaş gruplarına sahip konuklar için en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş birçok seçenek bulunuyor. Çok ayrıcalıklı oda seçenekleri ile de beğeni toplamaya devam ediyor. Farklı büyüklükte oluşan oda tasarımları ile Muğla'daki oteller, tatilcilerin beklentileri en hızlı şekilde cevap verebiliyor. Aileler için özel odalar, çocuk kulüpleri, animasyonlar özel seçilmiş müzikleri ile unutulmaz bir tatilin kapısını bu oteller fazlasıyla aralıyor. Gün boyunca artan kişi sayısıyla dolup taşmakta olan Muğla sahilleri, renkli bir cümbüşe sahne oluyor. Göz dolduran turkuaz suları üzerinde çeşitli sporsal aktivitelerde gün boyunca gerçekleştiriliyor. Özel koylara yapılan günübirlik tekne seyahatleri de bu tatiller en can alıcı yanını oluşturuyor.

Yılın Yorgunluğunu Atın

Tüm yılın yorgunluğunu üzerinden atmak isteyenlerin gözde mekanları bu popüler sahil mekânları oluyor. Antalya ve Muğla sınırları içerisinde hizmet vermekte olan  özel tasarlanmış balayı suitleri ve spa merkezleri bulunan butik oteller, lüks tatiller içinse ultra her şey dahil seçenekler bir arada bulunuyor. 5 yıldızlı otell konforundan vazgeçmek istemeyenler için baş döndüren seçeneklerin yer aldığı kapsamlı bir çalışma ortaya çıkarılıyor.

Muğla ve Antalya’da hizmet sunan oteller, doğal güzellikleri ile de tüm dikkatleri üzerine çekiyor.  Doğa ile iç içe olan butik otellere olan ilgi tatilciler tarafından oldukça fazla. Yeşilin ve mavinin emsalsiz görüntüsünü içine alan manzarası ile her defasında rüya gibi bir tatili yaşatmaya yetiyor.

Sizlerde bu otellerde, huzurlu ve sakin bir tatil geçirme imkânı bulabilirsiniz. Sürekli artan tatil hareketliliği ile bütçenize en uygun otellerden birinde sevdikleriniz ile rezervasyon yapabilir ve keyif dolu tatili bu yaz hep birlikte yaşayabilirsiniz.

Bu özel şehirlerin her birinde her bütçeye uygun, farklı konseptlerde birçok otel seçeneği bulunuyor. Erken otel rezervasyonu gibi avantajları kullanarak çok daha ekonomik bir biçimde istediğiniz tatili sevdikleriniz ile yaşayabilirsiniz.

Harika koyları, benzersiz suları ile dünyanın vazgeçilmez tatil rotası olan ve çeşitli destinasyonları ile bu sezonda artan doluluk oranı ile ülkemizin tatil merkezi olmaya devam ediyor.

Antalya ve Muğla Sahillerinde Tatil Hareketliliğine sizlerde dahil olmak için şimdi otel incelemeye başlayabilir ve uygun fiyat kampanyaları ile olmak istediğini noktada bulunabilirsiniz.

Romantik gün batımını sahilde izlemek için size ayrılan odaları değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER