banner198

Karın germe sayesinde vücudunuzla barışın

Karın Germe ihtiyacında olmak başınıza gelen en kötü şey değildir.

Karın germe sayesinde vücudunuzla barışın
banner145

KARIN GERME SAYESİNDE VÜCUDUNUZLA BARIŞIN

Karın Germe ihtiyacında olmak başınıza gelen en kötü şey değildir. Çünkü en kolay yöntemlerle çaresi vardır. Karın bölgesinde deformasyon, kötü görünüm oluşan kişiler zamanla içlerine kapanırlar. Karın bölgesindeki yağlanma bombeli bir göbek görünümüne yol açar. Sarkan karın giysilerin üzerinden belli olur. Bel oyuntusunun kaybolması hantal, kalın bir görünüm oluşturur. Kişinin hareket kabiliyeti kısıtlanır, yaşlı gösterir. Özellikle iki grup karın deformasyonlarından muzdariptir. İlki aşırı kilo almış ve kilo vererek ideal kilolarına ulaşmış kişilerdir. Bu kişilerin karın bölgesi verilen kilodan dolayı sarkarak genital bölgeyi örter. Bir diğer grup ise hamilelikte aşırı kilo alan kadınlardır. Bu kadınların özellikle alt karın bölgesinde bombeli bir görünüm oluşur. Karın derisi buruşuk, dalgalı bir hale bürünür. Karın Germe ile bu deformasyonlar yok edilerek yeniden gençlik günlerindeki dinamizme dönmek mümkündür. Kişinin özgüvenini kazanması, moralinin artması ve vücuduyla barışması Karın Germe ameliyatı sayesinde hiç de zor değildir. Tek yapılması gereken deneyimli bir plastik cerraha giderek muayene olmak ve maksimum 4 saat süren bir ameliyattan sonra kalıcı forma kavuşmaktır.

Karın Germe Yaptıranlardaki Estetik Değişim

Karın Germe ameliyatı karındaki yağların alınması, kasların onarılması, sarkan derinin alınması ve karın bölgesinin ideal forma sokulmasıdır. Bu ameliyatla sağlanan fiziksel ve ruhsal değişimler şunlardır:

* Düz, sıkı bir karna sahip olunur.

* Kadınlarda sağlanan bel oyuntusu ile kum saati görünümü oluşturulur. Erkeklerde düz ve erkeksi bir görünüm yaratılır.

* Cilt deformasyonlardan kurtularak pürüzsüz, canlı bir yapıya bürünür.

* Karın kaslarının onarımı ile bombeli, sarkık karın görüntüsü kaybolur.

* İstenen giysiler rahatlıkla giyilebilir.

* Kişi sağlanan gençlik etkisiyle daha çekici olur. Cinsel yaşam olumlu etkilenir.

* Görsel mesleklerde çalışanlar avantajlı duruma gelir.

* Hareket artar. Dinamik, canlı, morali yüksek bir hale gelinir.

Karın Germe Zor Bir Ameliyat Değildir!

Karın Germe gelişen teknolojik cihazlar ve yöntemlerle hem kolay hem de konforlu uygulanan bir ameliyattır. Karın bölgesindeki deformasyon büyüklüğüne göre tam karın germe ya da mini karın germe olarak 2 yöntemle yapılır. Her iki ameliyat çeşidinde de genel anestezi uygulanır. Fazla yağlar Liposuction yapılarak alınır, deforme olmuş karın kasları tamir edilir, karın derisinin fazla kısmı çıkartılır. Karın gerilerek formda bir görüntü oluşturulur. Tam karın germe ameliyatı 4-5 saat sürer. Mini karın germe 2-3 saat sürer. Her iki ameliyat sonrasında 1-2 gece hastanede kalınır. Karın Germe ameliyatında oluşan kesi izinin iç çamaşırı bölgesinden seçilmesi ve mayo, iç çamaşırı gibi giysilerle belli olmaması kişi için büyük bir avantajdır.

Tam Karın Germe Ameliyatı Olma Şartları

Tam Karın Germe ameliyatı karın bölgesinin tamamında deformasyon yaşayan kişilere uygulanır. Ameliyat alanı göğüs altından başlar kasıklara dek uzanır. Genellikle obez olup tüp mide ameliyatı olarak aşırı kilo vermiş kişilere ya da çok doğum yapan kadınlara uygulanır. Tam karın germe operasyonu için 18 yaşını doldurmuş olmak ve emzirme döneminde olmamak gerekir. Vücut kitle endeksi 30’un altında olmalı, ideal kiloda olunmalıdır.

Mini Karın Germe Ameliyatı Kimler Olabilir?

Mini Karın Germe ameliyatı karın bölgesinin alt kısmında deformasyon yaşayan kişilere uygulanır. Ameliyat alanı göbek deliğinin altından kasıklara dek uzanan bölgedir. Genellikle doğum yapan kadınlarda görülen alt karın deformasyonunu tamir etmeye yönelik yapılır. Mini karın germe ameliyatı için 18 yaşını doldurmuş olmak, emzirme döneminde olmamak, ideal kiloda olmak gerekir.

Karın Germe İle Hızlı İyileşme

Karın Germe ameliyatından sonra rahat ve konforlu bir süreç geçirmeniz için dikkat etmeniz gereken bazı durumlar vardır. Bu kriterler hızlı iyileşme ve ameliyatın etkisini en verimli şekilde almanızı da sağlamaktadır:

* Karın bölgesi korunmalıdır. Üzerine yatılmamalı, darbe alması engellenmelidir.

* İlk 5 gün eğik durulmalıdır. Yatarken bacaklar uzatılmamalı, hafif karna çekilerek yatılmalıdır.

* İlk 5 günden sonra korse kullanmaya başlanmalıdır. Korse düzenli olarak 1 ay süreyle kullanılmalıdır.

* Güneşte kalınmamalıdır.

* Yorucu faaliyetlerde bulunulmamalı, spor yapmamalı, eşya kaldırılmamalıdır.

* Sıcak suyla yıkanılmamalı, hamam, sauna gibi buharlı ortamlardan uzak durulmalıdır.

İyileşme sürecinde karın bölgesinde kızarıklık, morarma, şişlik gibi oluşumlar görülmesi normaldir. Ameliyat sonrasında ağrı hissedilebilir. Bu etkiler 1 hafta içerisinde her gün azalarak yok olur. Doktorun verdiği ağrı kesici kullanılabilir, buz kompres uygulanabilir.

Mini karın germe ameliyatından sonra iyileşme süreci tam karın germe ameliyatına göre daha hızlı ve kolay olmaktadır.

Karın Germe ile Daima Formda Bir Karın

Karın Germe ile sağlanan fit ve formda karın görünümü tüm vücutta genç ve dinamik bir etki oluşturur. Karın bölgesi yeniden kilo alınmadığı sürece kalıcı olarak ameliyat sonrasındaki sıkılığını korur. Yeniden aşırı kilo alınırsa veya hamilelik yaşanırsa karın bölgesinde kilo almaya bağlı yağlanma, sarkma, deri deformasyonu gibi negatif etkiler görülebilir. Böyle bir durumda yeniden Karın Germe ameliyatı yaparak fit forma yeniden dönmek mümkündür. Karın Germe ameliyatı sonrasında kişilere tavsiyemiz dengeli beslenme, düzenli spor yapma, stresten uzak durma gibi sağlıklı yaşam alışkanlıklarını günlük rutinlerinde belirlemeleridir. Bu sayede Karın Germe ameliyatını 1 kez olarak ömür boyu formda karın görünümünü sağlayabilirler.

Karın Germe Yaptırmak İçin Doğru Zaman

Karın Germe yaptırmak için en doğru zaman sizin kendinizi en hazır hissettiğiniz zamandır. Karın bölgesinde görülen deformasyonlar zaman geçtikçe artar ve tamiri daha da zorlaşır. Deformasyonların başlangıç döneminde müdahale etmek her zaman daha kolay olmaktadır. Kişinin psikolojik olarak ameliyata hazır hissetmesi de önemli bir etkendir. Yazın yapılan karın germe ameliyatından sonra karın bölgesini güneşten korumak, denize, havuza girmemek gerektiği için tatil planlayan kişiler zorluk yaşayabilirler. Böyle durumlarda ameliyatın bahar ya da kış aylarında yaptırılması tavsiyemizdir. Ayrıca ileri zamanlarda hamilelik planı varsa karın germe operasyonunun doğum sonrasına bırakılması daha doğrudur. Böylelikle yeniden karın bölgesinde deformasyon oluşmadan tek ameliyatla kalıcı şekilde ideal karın görüntüsü yakalanabilir.

Karın Germe Ameliyatında Uygun Fiyat Avantajı

Karın Germe gerektiğinde başka uygulamalarla bir arada yapılabilen, kombine edilmeye müsait bir operasyondur. Farklı uygulamaların tek ameliyatta bir arada uygulanması kişiye zaman tasarrufu, hızlı iyileşme, sadece 1 kez anestezi alma kolaylığının yanı sıra fiyat avantajı da sağlamaktadır. Kombine ameliyatlar tek uygulanan ameliyatlara göre daha hesaplıdır. Karın Germe ameliyatı pek çok işlemle kombine edilebilir. Meme estetiği, annelik estetiği, dolgu, yağ enjeksiyonu, genital estetik, fıtık ameliyatı gibi uygulamalarla birlikte yapılabilir. Karın Germe en sık Liposuctionla birlikte uygulanır. Genelde karın bölgesinde ileri seviyede yaşanan deformasyonlarda inatçı yağ oluşumu da görülmektedir. Bu nedenle Liposuction ve Karın Germe genellikle bir arada uygulanır.  

Karın Germe ameliyatında fiyatın belirlenmesi çeşitli etkenlere bağlıdır. Ameliyat çeşidi, kombine uygulama yapılıp yapılmayacağı, kullanılan malzemeler, doktorun deneyimi gibi çeşitli faktörler fiyatın belirlenmesinde rol oynar. Karın Germe fiyatı öğrenebilmek için en sağlıklı yöntem muayene olmaktır.

Op. Dr. Leyla Arvas

Web Site: https://www.drleyla.com/

Facebook  :@drleylaarvas

Instagram :@drleylaarvas

YouTube: LeylaArvas

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2023, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER