banner198

Le Chic Fethiye

Le Chic Fethiye, dinlenebileceğiniz, eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir konaklama yeridir.

Le Chic Fethiye
banner145

Le Chic Fethiye

Le Chic Fethiye, dinlenebileceğiniz, eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir konaklama yeridir. Otel ile glamping tatil keyfini bir arada sizlere sunan Le Chic, konum olarak gözde noktalardan birinde bulunmaktadır. Bu sene tatilini Ege sahillerinde geçirmek isteyenler için özel fırsatlar sunan otel ailecek kalmaya uygun konsept yapısıyla dikkat çekmektedir. Çocuğunuzla, eşinizle gelebileceğiniz nezih yerlerdendir.

Le Chic Fethiye, yeni evlenen çiftlere kapısını aralamaktadır. Yaptığı konsept ve garanti verdiği yüksek konfor sayesinde balayı tatiline gelmek isteyen yeni evli çiftlerin uğrak noktasıdır. Fethiye balayı otelleri arasından henüz tercih yapmadıysanız Le Chic’i incelemenizi tavsiye ederiz. Otelde, diğer otel ve pansiyonlardan daha farklı bir tatil deneyimi yaşayacağınıza emin olabilirsiniz.

Le Chic Fethiye Nerededir?

Le Chic Fethiye, Muğla’nın Fethiye ilçesinde yer almaktadır. Dalaman’a yaklaşık 1 saat kadar uzaklıkta olan otel Ege Denizi’ne bakan odalarıyla dikkat çekmektedir. Her aileye özel ayrı odası bulunduğundan dolayı odanızdan Ege Denizi’ni seyrederken kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Tatilde plaja gitmeyi sevenler arasındaysanız otelin konumu Kelebekler Vadisi Plajı’na 18 km kadar uzaklıkta yer almaktadır. Ayrıca plaj keyfinden önce ya da sonra Kelebekler Vadisi’ne bir kültür gezisi yapabilirsiniz.

Le Chic Hizmetleri Hangileridir?

Le Chic Fethiye, misafirlerine pek çok hizmet sunmaktadır. Aşağıda bu hizmetleri hemen görebilir ve otele sizler de aşık olabilirsiniz:

  • Öncelikle sizlere kubbe mimari yöntemiyle tasarlanan evlerde ağırladıklarını söylememiz gerekiyor. Bu noktada en iyi Fethiye balayı otelleri arasına yerleştirebileceğinizi söyleyebiliriz.
  • Odanızın içerisinde kahve makinesi, minibar ve su ısıtıcısı bulunmaktadır. Böylece ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz.
  • Ücretsiz Wi-Fi hizmeti otel tarafından sizlere sunulmaktadır.
  • Kıyafetlerinizi temiz tutmak adına kuru temizleme ya da çamaşır yıkama hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.
  • Ayrıca herhangi bir soru ya da sorununuz olursa tüm gün boyunca hizmetinizde bulunan resepsiyon vardır.
  • Araçlarınızı rahatlıkla park edip çıkarabileceğiniz açık otopark hizmeti vardır.
  • Otelde kaldığınız süreç içerisinde odanızda spa küveti, odanızın önünde tamamen size özel açık yüzme havuzu vardır.
  • İstediğiniz zaman dinlenebileceğiniz, yiyecek ve içeceklerinizi tüketebileceğiniz tamamen size – ailenize özel bahçesi bulunmaktadır.

Le Chic Yemek Olanakları

Fethiye glamping hizmetini en konforlu şekilde sizlere sunan Le Chic, her geçen gün gelişmeye devam etmektedir. Sizlere sıradan kamp tatillerinin yanı sıra ücretsiz kahvaltı hizmeti vermektedir. Kahvaltı saatleri sabah saat 07.30’da başlamakta ve öğleden önce 11.00’e kadar devam etmektedir. Böylece uzun bir süreç dahilinde kahvaltınızı keyfini çıkararak yapabilirsiniz. İki ayrı restoran ile sizlere hizmet etmeye çalışan otelde dünya lezzetleriyle hazırlanmış kahvaltı tabakları görebilirsiniz. Fethiye tatil seçenekleri arasında glamping tarzıyla dikkat çeken otelde muhteşem manzara eşliğinde kahvaltı yapma ayrıcalığını tadabilirsiniz.

Otelde bir kafe ve bir bar bulunmaktadır. Buralardan istediğiniz içecekleri alabilir ve dinlenmenize devam edebilirsiniz. Sizlere ihtiyacınız olan dinlenme, konfor ve heyecanı Le Chic Fethiye verecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER