banner198

Tiny House Fiyatları

Minimal yaşamın en önemli örneklerinden biri olan tiny house sade bir tasarım üzerine kurulu yapılardır.

Tiny House Fiyatları
banner145

Tiny House Fiyatları

Minimal yaşamın en önemli örneklerinden biri olan tiny house sade bir tasarım üzerine kurulu yapılardır. Göz yorucu ve ekstra detayların olmamasından dolayı tiny house fiyatları çok sayıda konaklama seçeneklerine göre daha ekonomiktir. Minimum masrafla ve çevreye daha az zarar vererek yapılan bu evler tüketimden uzak ve doğaya yakın bir yaşam tarzını sürdürmek amacıyla oluşturulmuştur. Evin içinde bulunan yatak odası, mutfak, oturma odası gibi bölümler minimum boyutlarda ve kullanışlı olacak şekilde hazırlanmıştır. Özellikleri itibariyle çekme karavan niteliğinde olan bu evler dekorasyonları ve teknik donanımları yönünden farklılık gösterir. Bu nedenle fiyat aralığı oldukça geniştir ve her bütçeye uygun fiyat seçenekleri mevcuttur.

Tiny House Kiralama Fiyatları

Bütçeye ek maliyet getirmemesi adında tiny house fiyatları kiralama için uygun aralıklarda tutulmuştur. Diğer tatil seçeneklerine kıyasla daha ekonomik olan bu evler ülkenin neredeyse her noktasında benzer fiyat marjına sahiptir. Fiyatların değişmesinde kiralamanın yapılacağı lokasyonun etkisi olacaktır.

Daha yüksek konforu daha az eşya ile sunan tiny house mobil tekerlekli evlerdir ve içerisindeki eşyalar kiralama süresi boyunca yalnızca konaklayan misafirlere aittir. Tek başına ya da aile ile huzurlu vakit geçirmeyi sağlayan bu minimal evler uygun fiyatlı lüks ev tasarımına sahiptir. Her biri faydalı ürünler barındıran konaklama türünde doğanın en saf haliyle iç içe vakit geçirme olanağı vardır.

Kiralık Tiny House

Odaları çoğunlukla aynı tasarıma sahip olan tiny house çeşitleri farklı büyüklüklerde hazırlanmıştır. İstenilen yerde tatil fırsatı sunan bu evler günlük, haftalık olarak kiralanabilir. Tiny house fiyatları kiralama süresi arttıkça artış gösterecektir. Hesaplama günlük fiyatlar üzerinden yapılır. Tasarım, şekil, boyut, düzen gibi özellikler bakımından kullanıcılarına farklı deneyimler yaşatan tiny house şehir hayatının getirdiği karmaşıklıktan uzak bir yapıdadır. Minimal düzene adım atmak için doğru bir seçenek olan bu evler doğanı ortasında tatil imkanı sunar. Basit ve sakin yaşamı sevenlerin gözdesi olan tiny house diğer ülkelerde de yaygın hale gelmiştir. Özellikle pandemi döneminde doğaya olan ilginin artmasıyla bu konaklama modeli de öne çıkmıştır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER