banner306
banner198

Uzun Süre Etkili Altın İğne Uygulaması

Etkisi uzun süre kalıcı olan cildi gençleştirip güzelleştiren uygulamalardan biri olan altın iğne uygulaması ucu altın olan iğnelerin cilt yüzeyine değmeden cildin altına temas edilmesiyle yapılır.

Uzun Süre Etkili Altın İğne Uygulaması
banner145

Uzun Süre Etkili Altın İğne Uygulaması

Etkisi uzun süre kalıcı olan cildi gençleştirip güzelleştiren uygulamalardan biri olan altın iğne uygulaması ucu altın olan iğnelerin cilt yüzeyine değmeden cildin altına temas edilmesiyle yapılır. Cilt kırışıklıkları, sivilce izleri, cilt ve yara lekelerinde uygulanan altın iğne uygulamasının yapılabilmesi için ciltte sedef, egzama, uçuk, enfeksiyon ve açık yaraların olmaması gerekir.

Hamile ve emziren kadınlara uygulanamayan altın iğne uygulaması kalp pili kullanan ve kanser tedavisi gören hastalarda da uygulanmamaktadır. Ağrısız bir şekilde yapılan uzman ve profesyonel doktor tarafından yapılan altın iğne uygulamasının yapılabilmesi ve etkisini gösterebilmesi için 18 yaşın tamamlanması gerekir.

Altın İğne Uygulaması Fiyatları

Altın iğne uygulaması fiyatları yapılacak seans sayısına göre farklılık göstermektedir. Seansı az süren altın iğne uygulaması daha düşük fiyat aralığında olmaktadır. Cilt kırışıklıkları için yapılan altın iğne uygulaması fiyatları cilt yaraları ve izleri için yapılan altın iğne uygulaması fiyatlarından daha yüksek fiyat aralığında yer almaktadır. Altın iğne uygulaması ve fiyatları hakkında https://www.dryusuftopal.com/altin-igne/ web sitesini inceleyip bilgi alabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304