banner198

Youtube shorts videoları nasıl indirilir?

Youtube shorts indir yardımıyla YouTube Shorts videolarını kolayca indirebilirsiniz..

Youtube shorts videoları nasıl indirilir?
banner145

Youtube shorts videoları nasıl indirilir?

Youtube shorts indir yardımıyla YouTube Shorts videolarını kolayca indirebilirsiniz..

YouTube, uzun zamandır en popüler video platformu oldu, ancak çok değişti. Her türden farklı türden her türlü video burada bulunabilir. Çoğu daha uzundur, ancak kısa veya uzun olabilirler. Uzun zaman önce bu platformda kısa videolar çeken bir çok kişi vardı. Artık tüm firmalar kısa bir video platformu yapıyor. Hindistan'da Tiktok yasaklandıktan sonra, Instagram'dan MX TakaTak, Josh ve Reels gibi aynı şeyi yapan birçok başka uygulama gördük. Artık YouTube'da Shorts var. Shorts, YouTube uygulamasında hiç bitmeyen sayıda kısa video bulabileceğiniz özel bir sekmedir.

Bazı videoları paylaşmak için önce telefonunuza indirmeniz gerekebilir. Ayrıca internetiniz olmadığında da izleyebilmek için telefonunuza kaydedebilirsiniz. Sebebi ne olursa olsun, size YouTube Shorts'u internetten telefonunuza nasıl kaydedeceğinizi göstereceğiz.

Youtube Shorts yardımıyla kısa videoları indirme

1. Bir YouTube indiricisi: youtube shorts download

Bir Android veya iOS cihazınız varsa, herhangi bir uygulama indirmenize gerek yoktur. Bu yöntem olmaz. Youtube şort indirebileceğiniz “https://heatfeed.com/tr/youtube-shorts-indir/” gibi bir çok yer var. İşinizi yaptığınızda, bellek alanını kullanmak zorunda kalmazsınız çünkü o da bunu yapmaz. Ücretsiz olarak, videoları indirmek için bunları kullanabilirsiniz. Tek seferde indirebileceğiniz video sayısında bir sınırlama yoktur. İndirmek istediğiniz videoların boyutunu seçin. Ayrıca ne kadar büyük olmaları gerektiğini de seçebilirsiniz. Youtube indiricisi ile internetten ücretsiz youtube şort indirmek için aşağıdaki adımları uygulayın.

     YouTube'a bir göz atın ve kaydetmek istediğiniz Shorts videosunun bağlantısını kopyalayın. Paylaş simgesine tıkladığınızda, açılır menüden Bağlantıyı Kopyala seçeneğini seçin.

     Akıllı telefonunuzda veya bilgisayarınızda beğendiğiniz bir tarayıcı olduğundan emin olun. Ardından aşağıdaki web sitelerinden birini açın. Bir sonraki adımda, bağlantıyı yapıştırın ve İndir veya Video Al düğmesine tıklayın.

     Aşağıda, bir indirme düğmesi göreceksiniz. Burada, indirmek istediğiniz videoların çözünürlüğünü seçebilirsiniz.

     Android'de bir YouTube videosu kaydettiğinizde, onu galerinizde bulabilirsiniz. Telefonunuz bir Apple iPhone ise bu doğru değildir. İndirilen videoyu Dosyalar uygulamasında bulacaksınız. Dosyalar uygulamasında İndirilenler klasörüne gidin ve Paylaş düğmesini tıklayın. Ardından, videoları görebilmeniz için Apple Fotoğraflar uygulamasına kaydetmek için Videoyu Kaydet'e dokunmanız gerekir.

2. Kısa videoları indirmek için YouTube İndirmeleri seçeneğini kullanın.

YouTube uygulamasının kendisini kullanarak YouTube Shorts'u kaydedebilirsiniz. YouTube'dan indirmek istiyorsanız, uymanız gereken birkaç kural var. YouTube'da yerleşik bir özellik, videoları çevrimdışı izlemenize olanak tanır. Bu, videonun telefonunuzda saklanmadığı ve başkalarıyla paylaşılamayacağı anlamına gelir. İkincisi, Shorts video seçeneğinden hemen indirme seçeneğiniz yok. Size aşağıdaki adımları göstereceğiz.

     Kaydetmek istediğiniz Shorts videosunu açın. Videonun alt kısmında videoyu yapan kanalın adını göreceksiniz. Bir parmağınızı çekin ve görmek istediğiniz kanalın adına basın

     Şimdi ise kanalı yapan kişinin kanala koyduğu tüm kısa videoları gösterecek. Tekrar kullanmak istediğiniz kanalın adına tıklayın.

     YouTube'un Ana sayfası şimdi görünecek. Sağdaki Videolar sekmesine tıklayın.

     İndirmek istediğiniz YouTube Shorts'u bulun ve üç noktaya tıklayın. Bu, o video için indirme seçeneğini getirecektir.

     Çözünürlüğü ayarladığınızda, videoyu YouTube'dan indirebilirsiniz. Bu video, Kitaplık'ta YouTube uygulamasının "İndirilenler" bölümündedir. Orada bulabilirsin.

YouTube şortlarını indirmenin en iyi yolu:

Android ve iOS telefonlarınızda YouTube Shorts edinmenin üç yolu bunlardır. İstediğiniz herhangi bir yöntem denenebilir. Videoyu telefonunuza değil de YouTube'a kaydetmek istiyorsanız en iyisidir. Aksi takdirde, birinci veya ikinci yöntemi kullanın. youtube video indirici  nasıl indireceğinizi bildiğinizi umuyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER