banner198

2. Çerkeş Çalıştayı yapıldı

İkinci Çerkeş Çalıştayı bugün Çerkeş Aytaç Entegre Tesislerinde yapıldı.

2. Çerkeş Çalıştayı yapıldı
banner145

Çerkeş’in geleceğine ışık tutmak amacıyla düzenlenen çalıştayların ikincisi, Aytaç Et Entegre Tesislerinde yapıldı.

 

Çalıştaya Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve İdris Şahin, Çerkeş Kaymakamı Yasin Öztürk, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcıları, STK yöneticileri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, yatırımcılar ve vatandaşlar katıldı.

 

Çalıştay açılışında bir konuşma yapan Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan ve Kaymakam Yasin Öztürk, ikincisi düzenlenen çalıştayı ve çalıştaydan çıkacak sonuçları çok önemsediklerini belirterek katılımcılara ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

 

Akademik kurulun oluşturulmasının ardından Belediye Başkanı Şükrü Tarhan birinci Çerkeş Çalıştayının sonuç bildirgesini okuyarak “Işık saçan Çerkeş Projesi “ kapsamında yapmış oldukları hal restorasyon çalışmaları ile Işıklar konağının kamulaştırılması hakkında katılımcılara bilgi verdi.  

 

Yöresel yemeklerin ikramının yapıldığı çalıştayın öğleden sonraki bölümünde ise ağırlıklı olarak Ekonomi ve yatırım uygulamaları konusu ele alındı. Özka Lastik ve KARGAZ’ın sunumlarının ardından, Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcılarının daha önceden yapmış oldukları Swot Analizin sonuç bildirgesini salonda bulunanlara sundular.  

 

Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve İdris Şahin’in, toplantı değerlendirme konuşması, Belediye Başkanı Şükrü Tarhan’ın kapanış konuşmasının ardından çalıştay sona erdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER