banner306
banner198

30 yaş altı aday adaylarından ücret almayacak

Has Parti Çankırı İl Başkanlığı 12 Haziran seçimleri ile ilgili milletvekili aday adaylığı seçimi hakkında basın açıklaması yaptı.

 30 yaş altı aday adaylarından ücret almayacak
banner145

Has Parti Çankırı İl Başkanlığı teşkilat binasında toplanarak 12 Haziran seçimleri ile ilgili milletvekili aday adaylığı seçimi hakkında basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Şevket Koç, “12 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde Genel Başkanımızın da dediği gibi Halkın Sesi Partisi olarak hiçbir parti ile seçim ittifakına girmeyeceğiz. Biz ittifakımızı halkla yapacağız. Seçim startını vermiş bulunmaktayız. Tüm ilçelerimizde ve köylerimizde yapacağımız seçim çalışmaları ile hedefimiz %10’luk seçim barajını aşıp meclise girmektir.

30 yaş üzeri aday adaylarından asgari ücretin net rakamı olan 629 TL gibi sembolik bir ücret alınacaktır. Gençlerin siyaset yapmalarına olanak sağlamak amacıyla partimiz 30 yaş altı aday adaylarından ücret almayacaktır, bayan aday adayları ve engelli aday adaylarımızdan alınacak müracaat ücreti ise asgari ücretin yarısı olarak belirlenmiştir.” açıklamasını yapan Şevket Koç, Partimizde yüzde 1'in üzerinde üyeye sahip illerde milletvekili aday adaylarını üyelerin belirleyecektir. Aday adaylığı süresi 20 Mart 2011 Pazar günü sona erecektir. Seçimlerin ülkemize ve Çankırı’mıza hayırlı olmasını diliyoruz." açıklamasını yaptı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304