banner198

6 kişilik kadroya 148 başvuru yapıldı!

Çankırı Adliyesine alınacak olan 6 kişilik zabıt katipliği sınavına 148 kişi başvuruda bulundu ve cumartesi günü sınava girdiler.

6 kişilik kadroya 148 başvuru yapıldı!
banner145

ÇANKIRI POSTASI (Özel)  Çankırı Adliyesine alınacak olan 6 kişilik "zabıt katipliği" sınavına 148 kişi başvuruda bulundu ve adaylar geçtiğimiz cumartesi günü uygulama sınavına girdi.


Çankırı Adliyesine 6 adet sözleşmeli zabıt katipliği kadrolarına alınacak adaylar için yapılan sınav geçtiğimiz cumartesi günü adliye binasında gerçekleştirildi.

 

Yapılan uygulamalı sınava, Kamu Personeli Seçme Sınavı 2008 KPSS’de lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden, 70 ve daha yukarı puan alan 148 aday katıldı.

 

Sınava katılan adaylardan daktilo veya bilgisayar ile 3 dakikada yanlışsız olarak vuruş hesabı yapılmadan en az 90 kelime yazıp yazmadıkları sınandı. Yapılan uygulama sınavını başarıyla geçen 24 aday 27 Haziran Cumartesi günü sözlü sınava tabi olacaklar ve kazanan 6 aday sözleşmeli olarak zabıt katipliği görevine başlayacaklar.

 

Edinilen bilgiye göre Eylül ayında yeni bir sınavın daha açılacağı da öğrenildi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER