banner306
banner198

Aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti aday tanıtım toplantısı 100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi
banner145

AK Parti aday tanıtım toplantısı 100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Çankırı Milletvekili Nurettin Akman,  Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Milletvekili adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, Kadın Kolları Başkanı Fatma Öztürk, Ak Parti Miletvekili aday dayı Ebru Diker, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Açılış konuşmasını yapan Salim Çivitcioğlu, “AK Parti il, ilçe ve belde teşkilatlarımızın hepsinden büyük bir gayret bekliyorum. Ben sadece iki milletvekilliği değil, Türkiye birinciliği istiyorum. AK Partiye Türkiye genelinde en çok oy veren parti olarak Çankırı’yı taçlandırın.” Dedi.

 

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç ise konuşmasında, “ İdris Şahin ve Hüseyin Filiz Çankırı’da büyümüş, evini ticaretini Çankırı’da inşa etmiş iki adayımız. Biz iktidarız ve gümbür gümbür geliyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

Dinç’in konuşmasının ardından Milletvekili Nurettin Akman kürsüye gelerek, siyasetin bir yarış olduğunu söyledi. Akman, “Çankırılının artık söyleyeceği bir şey kalmadı. Bu topraklardan çıkmış ve bu topraklarda ticaret yapan iki adayı meclise gönderecek.” Dedi.

 

Biz Hizmet İçin Yola Çıktık!

 

Yıllar önce başlayan ticaret geçmişini anlatan Hüseyin Filiz, “ Biz hizmet yapmak için yola çıktık. Hiçbir dış etken bizim kardeşliğimizi bozamaz. Yarenlere hizmet etmekten gurur duyarım. Biz kardeş gibi birbirimize kenetlenip, hizmet için çalışacağız.” Dedi.

 

Son olarak kürsüye gelen İdris Şahin ise konuşmasına yıllardır bulunduğu AK parti teşkilatı içindeki çalışmalarını anlatarak başladı. Şahin “Biz Çankırı merkezde, köy, belde ve ilçelerde kabul gören iki aday olarak şuan karşınızdayız. 180 bin Çankırılının hizmetine talibiz. Tek yumruk olup hiçbir söze bakmayacağız. Bu kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Her ne olursa olsun, ben Çankırı hizmetkârı olmaya devam edeceğim” diyerek sözlerine son verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304