banner198

Adem Aflaz’a son görev! Yürek burkan veda…

Adem Aflaz son yolculuğuna sevenlerinin göz yaşları arasında uğurlandı.

Adem Aflaz’a son görev! Yürek burkan veda…
banner145

Adem Aflaz son yolculuğuna sevenlerinin göz yaşları arasında uğurlandı.

 

Geçtiğimiz Perşembe günü arkadaşıyla birlikte Soğanlı(Melan) çayında bindikleri botun alabora olmasıyla çaya düşen ve suda boğularak hayatını kaybeden polis memuru Adem Aflaz (34) son yolculuğuna sevenlerinin göz yaşları arasında uğurlandı.

Adem Aflaz için İskenderun Kaptan Mehmed Paşa camiinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasaray, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Bayramören Belediye Başkanı Ahmet Özen, ilçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, Hatay eski Milletvekili Mehmet Soydan meslektaşları, ailesi ve sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazı sonrası, ay yıldızlı bayrağa sarılı tabut arkadaşlarının omuzlarında bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına bindirildi.

 

Adem Aflaz’ın iki çocuğu babalarına son görevlerini cemaatle birlikte cami avlusunda saf tutarak gerçekleştirdi. 9 yaşındaki Emirkan ve 7 yaşındaki Yusuf’un görüntüleri yürekleri dağladı.

 

Cenaze namazı sırasında Adem Aflaz’ın eşi Mihriman, çocukları ve yakınları göz yaşlarına hakim olamadı. Polis memurunun acılı eşi Mehriban Aflaz eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

 

Adem Aflaz cenazesi yapılan törenin ardından Beren ilçe mezarlığında toprağa verildi.

 

Merhum Adem Aflaz’a Allah’tan Rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

Ondaki Bayramören tutkusu Yamaç Paraşütü sırasında başlamıştı!

Adem Aflaz’daki Bayramören tutkusu ilk Yamaç Paraşütü yarışmaları sırasında başladı. Çankırı Çevik Kuvvet Şube müdürlüğünde görevliyken yarışmalar için Bayramören’e gelen Adem Aflaz bölgenin doğal güzelliklerine hayran kalmıştı.

Aradan çok geçmedi polis memuru Adem Aflaz görev değişikliği isteyerek tayini Bayramören’e yapılmasını istedi. Ve bundan 6 ay önce isteği kabul olan Aflaz, doğayla iç içe bulunan Bayramören ilçesinde göreve başladı. Doğa onun için adeta bir tutkuydu!

Bu tutkularından birisi ise son zamanlarda bütün heybetiyle akan Soğanlı çayında botuyla rafting yapma arzusuydu. Aflaz’ın adrenalin tutkusunu Soğanlı çayının son yağışlarla beraber hırçın akan dalgaları dahi dindirememişti.  Bu arzusunu çevresine anlatan Oflaz arkadaşlarının “Birkaç gün daha geçsin. Çaydaki akış biraz yavaşlasın” ikazlarına bile aldırış etmedi. Aflaz, rafting yapmak için girdiği çayda daha metreler gitmişti ki akışın şiddetiyle alabora olan bottan çaya düştü. Onları anı olsun diye cep telefonuyla kayda alan arkadaşları dahi başlarına böyle bir olayın geleceğini anlamadan arkadaşlarının bottan düşmesini gülücüklerle izliyorlardı. Ama işin ciddiyeti saniyeler geçmeden anlaşıldı. Soğanlı çayının azgın sularında kaybolan Aflaz,  çayda boğularak yaşamını yitirdi.

Bir anlık adrenalin tutkusu ve eğlence bir daha geri gelmeyecek bir canın hayatına mal olmuştu. Geride iki ufak yetim Emirkan ve Yusuf, İskenderun Kaptan Mehmet Paşa camiinde öğle namazı sırasında tüm masumiyetleriyle babalarına son görevlerini yapıyorlardı.  O an içimiz cız etti. O an yüreğimize derinden burkuldu.  O an…

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER