banner306
banner198

Ahmet Bukan; Çankırı ya bir açılım yapın!

MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan hafta sonu Merkez Tüney ve Doğantepe köylerini ziyaret etti.

Ahmet Bukan; Çankırı ya bir açılım yapın!
banner145

MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan hafta sonu Merkez Tüney ve Doğantepe köylerini ziyaret etti.  

 

MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan, parti teşkilatının hazırlamış olduğu programlar kapsamında geçtiğimiz cumartesi akşamı Merkez Tüney köyünde köylülerle bir araya geldi.

 

Köy odasında köylülerin sorularını cevaplayan Ahmet Bukan, “Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Kimsenin bu devleti parçalamaya bölmeye gücü yetmeyecektir. Açılım açılım diyorsunuz gelin bizim üreticimizi bizim köylümüzü görün. Bu kapsamda gelin siz Çankırı’ya bir açılım yapın! Esnafımızın, köylümüzün durumu iyi değil. Onlara bir açılım yapın! Emeklilerimiz zor geçiniyor. Emeklilerimize bir açılım yapın!” şeklinde konuştu.

   

Köylülerimizin ürettiği ürünün para etmediğini ve girdi fiyatlarının çok yükseldiğini belirten Bukan, “Ürünlerimiz gerektiği kadar kar sağlamıyor. Hiçbir Cumhuriyet hükümetinde köylümüz bu kadar sıkıntı çekmemişti.  2009 Aralık ve 2010 Şubat ayları arası gübre fiyatında yaklaşık yüzde 8 ile yüzde 38 oranında bir artış olmuştur. Çiftçimizin gübre kullanacağı dönemde fiyatlara artış yapılması sizleri ve bizleri derinden üzmüştür. Mevcut hükümetin bu durumu düzelmesi gerekmektedir” dedi   

 

Daha sonra merkez Doğantepe köyüne geçen Ahmet Bukan, burada başağa yarenine katıldı. Yarenin birlik beraberlik olduğunu vurgulayan Bukan, gecenin ilerleyen saatlerinde köyden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304