banner198

Ahmet Bukan; Yeter ki bir şeyler yapın!

Çankırı MHP Milletvekili Ahmet Bukan, Çankırı AK Parti milletvekilleri ve parti yetkililerine seslenerek “gelin Çankırı’ya bir açılım yapın” dedi.

Ahmet Bukan; Yeter ki bir şeyler yapın!
banner145

Çankırı MHP Milletvekili Ahmet Bukan, Çankırı AK Parti milletvekilleri ve parti yetkililerine seslenerek “gelin Çankırı’ya bir açılım yapın” dedi.

Çankırı MHP Milletvekili Ahmet Bukan gönderdiği basın duyurusuyla gündemle alakalı bazı konular hakkındaki düşüncesini kamuoyuyla paylaştı.

2010 Yılı Bütçesi TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasıyla birlikte Türk milletine acı, açlık ve zamlardan başka bir şey getirmediğini belirten Ahmet Bukan,” 2010 yılı Bütçesi Türk milleti için geçen yılları da aratacak büyüklükte zam ve yoksulluk bütçesidir. 2010 Bütçesi’nin temel mantığı insanımızı soyma mantığıdır. Ve bu bütçeyle bu hükümet ne kadar gider her sağduyulu insanın düşünmesi lazım” dedi.

Ahmet Bukan, ”AKP hükümetinin sözcüleri zamların ekonominin doğası gereği olduğunu dile getirip insanımıza kaderlerine razı olmalarını öneriyorlar. Son zamların kanıtladığı tek bir gerçek var. AKP hükümeti artık bu ülkeyi yönetemiyor” şeklinde konuştu.

Bukan konuşmasının devamında ,”AKP Hükümeti Türkiye’yi her geçen gün karanlığa götürürken Çankırımızı da karamsarlığa itiyor. Geçtiğimiz aylarda yine bir basın açıklamasıyla ekonominin iyi yönde gitmediğini, mesai sonrası açık olan tek devlet kurumun icra dairesi olduğunu belirtmiş ve peş peşe işyerlerinin kapandığını gündeme getirmiştik. Geçen günlerde yayınlanan bir ankette gördük ki haksız değilmişiz. Çankırımız işsizlik riskinin en yüksek bulunduğu iller arasında Bartın, Kastamonu, Muş ve  Kütahya ile beraber son sıralarda  olduğu belirlendi. Buna göre Çankırı 77. sırada en riskli iller arasında.  Bu yazıyı geçen günlerde tüm yerel basında gördük” diye konuştu..

Şimdi buradan vicdan sahibi herkese sormak isterim. Sizce Çankırı’da her şey yolunda gidiyor mu? Herkes elini vicdanına koysun ve düşünsün. Kürt açılımı yapan mevcut hükümet acaba bu istatislikleri görmüyormu? Daha öncede belirttğimiz gibi gelin siz Çankırı’ya bir açılım yapın. Ilimiz iki dönemdir size siyasi üstünlük tanıyor. Size tek başına iktidarı nasip ediyor. Fazla bir şey istemiyorlar sanırım sizden.  Biz muhalefet olarak yapacağınız her iyi işin yanındayız. Yeterki Çankırımıza bir şeyler yapın.

 

 Ahmet Bukan MHP Çankırı Milletvekili

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER