banner198

Ak Parti Gençlik kollarından Başkan Dinçe ziyaret

Ak Parti İl Gençlik Kolları Kongresinde göreve gelen yeni yönetim kurulu üyeleri Başkan Dinçi ziyaret ettii

Ak Parti Gençlik kollarından Başkan Dinçe ziyaret
banner145

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Ak Parti İl Gençlik Kolları Kongresinde göreve gelen yeni yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı İrfan Dinç’i makamında ziyaret etti.

 

3. kez Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen M.Raşit Çelebi ve beraberindeki 30 kişilik yeni yönetim kurulu kongre sonrası ziyaret programları çerçevesinde Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı İrfan Dinç, üçüncü kez başkanlığa seçilen M.Raşit Çelebi’yi tebrik ederken, yeni yönetim kurulu üyelerine de başarı dileğinde bulundu. Başkan Dinç, Ak Parti’nin gençlere ve gençliğe önem veren güçlü bir siyasi teşkilat olduğunu belirterek “Ak Parti’nin son yıllarda kazandığı büyük başarılarda tüm teşkilatımızın yanında gençlik kollarının da büyük katkısı var. Sizlerle birlikte bu memleketin hem demokratik anlamda gelişmesi hem de kalkınması için güç birliği yaparak çalışmaya ihtiyacımız var” diye konuştu.

M. Raşit Çelebi’de genç partililer olarak Çankırı’nın gelişmesine katkıda bulunmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi ve kongreye gösterdikleri ilgi nedeniyle Başkan Dinç’e teşekkür etti.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER