banner198

Ak Parti Heyeti Şahin ve Filiz’i ziyaret etti

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’i TBMM’de ziyaret etti.

Ak Parti Heyeti Şahin ve Filiz’i ziyaret etti
banner145

Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı, 12 Haziran seçimlerinin ardından meclise Çankırı Milletvekili olarak seçilen İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’i TBMM’de ziyaret etti.

 

Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz, İl Yönetim Kurulu, İl Genel Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik kollarından temsilcilerin yer aldığı heyet, ilk olarak Milletvekillerini odalarında ziyaret ederek hayırlı olsun mesajını ilettiler.

 

Şahin ve Filiz’le birlikte öğle yemeği yiyen heyet, daha sonra Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Toplantı Salonunda bir araya gelerek bir süre görüştü. Görüşme sonrası seçim süresince çekilen fotoğraflardan derlenen fotoğraf albümlerini Şahin ve Filiz’e hediye eden Çivitcioğlu, “Sizlerle birlikte Çankırı’mıza hayırlı hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Teşkilatımla birlikte her zaman yanınızda ve destekçiniz olduğumuzu bildiriyor, bir kez daha görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Görüşmenin ardından heyet üyeleriyle meclis önünde hatıra fotoğrafı çektiren Şahin ve Filiz, heyet üyelerini meclis çıkışına kadar uğurladı.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER