banner198

AK Parti İl Kongresi Cumartesi günü ve...

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan tarafından il yönetimi listesini oluşma çalışmalarını yürütürken Milletvekili Akman konuştu...

AK Parti İl Kongresi Cumartesi günü ve...
banner145

AK Parti Çankırı Milletvekili Nurettin AkmanVedat Beki ile yaptığı telefon görüşmesinde sorulan sorulara verdiği yanıtta "Cumartesi günü kongre salonundayız! Umarım tek ad aylı bir kongre yaşarız!" dedi.

 

Uzun süredir Çankırı kamuoyunu meşgul eden AK Parti İl Kongresi ile ilgili Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankırı Barosu Başkanı Av. İdris Şahin’e “Git çalış!” diyerek verdiği talimat sonrası süren sessizlik halen devam ediyor.

 

Bizler süren sessizliği biraz aralama amacıyla Kongre ve TBMM Hizmet ödülleri ile ilgili olarak AK Parti Nurettin Akman'ın görüşlerine başvurduk. Ve  Nurettin Akman öncelikli olarak şunları söyledi:

 

“Uzun süredir hazırlıkları süren İl Kongremiz ile ilgili olarak önceki gün Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Av. İdris Şahin ’e ‘Adayımızsın! Git çalış!’ diyerek görevlendirdi! İdris Bey de çalışmalarını sürdürüyor! Cumartesi günü Çankırı’da kongre salonundayız! Beklentim odur ki tek adaylı bir kongre geçirir ve istediğimiz birlik ve beraberliği Çankırı’da gerçekleştirme yolunda önemli bir adım atmış oluruz!”

 

TAŞIMALI EĞİTİMLE İLGİLİ ALINMIŞ BİR KARAR YOK!

Çankırı Milletvekili Nurettin Akman’a “Geçtiğimiz hafta sonu Çankırı Valisi Şemsettin Uzun’un taşımalı eğitime son vererek, öğrencileri YİBO’larda toplayacağı yönünde bir karar aldığı söyleniyor! Ne diyorsunuz?” şeklindeki sorumuza “Sayın Valimizin taşımalı eğitimi sonlandırdığı yönünde almış olduğu böyle bir karar yok! Ancak konu gündemde yerini koruyor! Konuyla ilgili olarak toplantı ve çalışmalar yapılıyor! Tekrar edeyim konu ile ilgili alınmış kesin bir karar yok” dedi.

 

VERİLEN ÖDÜLÜN DEVAMI GELİR!

AK Parti Çankırı Milletvekili Nurettin Akman’a “TBMM tarafından verilen hizmet ödülü konusundaki düşünceleriniz nedir?” şeklindeki sorumuza ise “Benim önerim işadamımız Selahattin Düzbasan’a verilmesi yönündeydi! Ahmet Bey de kendi tercihini sundu. Sonuçta yapılan oylama ile ödül dün sahibini buldu! Hayırlısı olsun! İnşallah gelecek yıl yardımsever ve Çankırı’ya büyük katkılar sağlamış olan işadamımız ve dostumuz Selahattin Düzbasan’a bu ödülün verilmesi konusunda gerekli çalışmayı sergileriz” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER