banner198

Ak Partinin özel toplantısına Valilikten yemek desteği!

Geçtiğimiz Pazar günü Ak Partinin kendi tabanına yönelik yapmış olduğu toplantı sonrası, toplantıya katılan Genel Başkan Yardımcısı onuruna Vali Şemsettin Uzun tarafından yemek verildi.

Ak Partinin özel toplantısına Valilikten yemek desteği!
banner145

Lokantalar "pazar günü"
Çankırı'da kapalıymış da...

 

Vedat Beki

 

 

Pazar günü Çankırı’da Ak Parti İl Teşkilatının düzenlediği “parti içi çalıştay” toplantısı vardı. Bu toplantıya “demokratik açılım” paketi ile TBMM’nde ve ülke gündeminde gelişen olayları partililere ve vatandaşa “birinci elden” anlatma kaygısına düşen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara milletvekili Bülent Gedikli de katıldı.

Buraya kadar gayet normal… Siyasi parti bir toplantı düzenliyor… Genel Merkezden bir yetkili geliyor… Konuşuyor. Gidiyor… Pardon daha gitmedi, Çankırı’da bir görüşmesi daha var!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VALİLİK BÜTÇESİNDEN
SİYASİ PARTİ MENSUPLARINA YEMEK!

“Sivil andıç”
daha doğrusu “Vali Uzun andıçı” mağduru olduğumuzdan dolayı VİP görüşmelerini “uzaktan” takip ediyorum (zorunlu mecburiyet) (!)

Vali Sayın Şemsettin Uzun “Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı” sıfatlı Ankara Milletvekili Bülent Gedikli uğruna sadece  “resmi davetlerde” açılan ve İl Özel İdaresine ait olan “Yaran Evi”nin kapılarını ardına kadar açtırmış!

Sofralar hazırlanmış! Yine çoğunluğu Ak Partili olan davetlilerle ve “vip müşterilerini” takip eden “gazetecilerle” yemekler yenilmiş!

 

Böylesi bir haberi okuduktan sonra “Ne var bunda?” diyecek halim yok! “Ben gazeteciyim” diyen her “basın emekçisi” böylesi bir haber sonrası bazı soruları sormadan edemez.

Ben de buradan Çankırı Valisi Sayın Şemsettin Uzun’a soruyorum:

 

1.Sadece parti içi bir toplantı için Çankırı’ya gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Bülent Gedikli onuruna verdiğiniz yemeğin parasını hangi harcama kaleminden karşıladınız?

2. Yasalar, Valiğin bütçesinin “siyasi partilere mensup kişilerin ağırlanmasına” izin veriyor mu?

 

3. Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız’ın bu toplantıdaki görevi nedir?

4. Göreviniz süresince Çankırı’ya gelen diğer siyasi partilerin yöneticilerine de böylesi  “benzer” bir yemek organizasyonu düzenlediniz mi?

BİR SORUM DA AK PARTİ İL BAŞKANI ŞAHİN’E...
Ak Parti İl Başkanı Av. Sayın İdris Şahin göreve geldiği günden bu yana “farklı çalışmalar” yapma gayreti içerisinde bulunurken “böylesi” acayip görüntülerin ortaya çıkmasına da vesile oluyor! Bu sayfalardan Ak Parti İl Başkanı Sayın Şahin’e sadece bir sorum var:

 

-Ak Parti İl Teşkilatının “misafiri olan” Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli’yi “ağırlama bütçeniz mi yoktu?” yoksa beraberinizde bulunan Çankırı Belediye Başkanı İ.D. Pazar günü şehirde “lokantaların” kapısına kilit mi vurdurmuştu ki Yaran Evinde “Vali sofrasına” (valilik sofrasına) oturmayı yeğlediniz?

Çankırı kamuoyu bu soruların yanıtlarını bekliyor!

Not: Bu sayfaları okuyan insanların “sorduğum soruların yanıtlarını” da bu sayfalarda görmek istediklerinin bilinmesini isterim. Kaçak güreşip “sorduğum soruların yanıtlarını” başka sayfalarda vermeyi tercih etmeyeceğinizi umarım.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER