banner198

Akbıyık a ziyaret

Türk Eğitim Sen Başkanı Nuh Yalçın ve yönetim Kurulu Üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık ı makamında ziyaret etti.

Akbıyık a ziyaret
banner145

Türk Eğitim-Sen Çankırı Şubesinin seçilen yeni Yönetim Kurulu Şube Başkanı Nuh Yalçın ve yönetim Kurulu Üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

 

Şube Başkanı Nuh Yalçın, “ Türk Eğitim-Sen olarak Çankırıda eğitim, öğretime ve eğitimcilere önem veren bir il yönetimi ile çalışmaktan son derece memnunuz. Biz de yeni dönemde sendika olarak eğitim için yapılacak tüm çalışmaların içerisinde olmak ve yapılacak her projeye destek vermek istiyoruz.

Bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile düğer sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yaparak İlimizdeki eğitim kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlamak istediğimizi bilmenizi isterim” dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık , “ Biz İl Milli Eğitim olarak eğitim sendikalarımızı etkin olarak eğitim çalışmalarımızın içerisinde görmek istiyoruz. Sendikalar sorun çıkaran değil çözüm üreten kuruluşlar olarak eğitime katkı sağlamalılar.  Bu yeni dönemde inşallah sendikalarla sık, sık bir araya gelerek eğitimde yaşanılan sorunların aşılması noktasında birlikte hareket etmek istiyor, yapacağınız çalışmalarla katkılarınızı da bekliyoruz” dedi.

 

Ziyaret bundan sonra daha sık bir araya gelinme ve ortak hareket etme temennileri ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER