banner198

Akbıyık tan iadeyi ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık Türk Eğitim-Sen’e İadeyi Ziyarette Bulundu.

Akbıyık tan iadeyi ziyaret
banner145

İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Türk Eğitim-Sen Çankırı Şube Yönetimine iadeyi ziyarette bulundu.

 

Türk Eğitim-Sen Çankırı Şubesinde gerçekleşen ziyarette Şube Başkanı Nuh Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri  İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık’ı kapıda karşıladı.

 

Ziyarette bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık “ Sayın Başkan öncelikle işlerimizin yoğunluğu nedeniyle bu güne kadar ziyaretimizin bu kadar geciktiğini bilmenizi isterim, sizin şahsınızda yeni seçilen yönetim kurulunuzu bir kez daha tebrik eder yönetiminizin ilimize eğitim camiamıza hayırlı olmasını dilerim.

 

Eğitim çalışanlarının özlük haklarının iyileştirilmesinde ve yeni ekonomik kazanımlar elde edilmesinde sendikalara büyük görevler düşüyor, bu kazanımlar yanında biz İl Yönetimi olarak ortak paydamızın eğitim olduğu bilinci ile sendikaların eğitim için projeler geliştirerek eğitime ve müdürlüğümüze katkı sağlamasını da bekliyoruz.

 

Bundan böyle eğitim sendikaları ile daha sık bir araya gelerek hep birlikte el ele vererek eğitim için neler yapabiliriz ve nasıl eğitimde ki başarı oranını ve kaliteyi yükseltebiliriz toplantıları yaparak Çankırımız’da yarattığımız eğitim rüzgarına hız kesmeden hep birlikte devam etmek istiyoruz.

 

Ben yapacağınız çalışmalarla eğitime vereceğiniz katkıdan dolayı şimdiden teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Tür Eğitim-Sen Şube Başkanı Nuh Yalçın ise yaptığı konuşmada şunları söyledi.

 

“ Sayın Müdürüm öncelikle yaptığınız bu nazik iadeyi ziyaret için teşekkür ederiz ziyaretiniz bizi son derece mutlu etti.

 

Biz Sendika olarak üyelerimizin özlük hakları ve sorunlarının çözümü yanı sıra sizinde ifade ettiğiniz gibi ortak paydanın eğitim olduğu konusunda hemfikiriz, bu itibarla sendika olarak eğitimle ilgili yapacağımız çalışmalarda bizim yapacağımız projelerinde dikkate alınmasını ve ilde yapılacak eğitimle ilgili çalışmalarda bizimde söz hakkımız olmasını istiyoruz.

 

Bu zamana kadar sizin bu konudaki duyarlılığınız ve hassasiyetiniz için ayrıca teşekkür etmek istiyoruz.

 

Bizler hizmet etmeye talip olmuş eğitim çalışanlarıyız, dolayısı ile tüm eğitim çalışanlarının görev yaptıkları yerde mutlu ve huzurlu olmasını istiyoruz, biz eğitim çalışanlarının sorunlarını tespit ederek çözüm önerileri ile birlikte size sunmaya çalışıyoruz yapacağınız katkıdan ve bu zamana kadar gösterdiğiniz hassasiyetten de son derece memnunuz. Ayrıca Eğitimle ilgili her çalışmaya bu zaman kadar olduğu gibi bundan sonrada destek vermek için hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz” dedi.

 

Ziyaret yapılan ikramların ardından sona erdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER