banner306
banner198

Ankara SMMM Odası başkanlığına Mehmet Koç seçildi

Ilgaz Belören nüfusuna kayıtlı hemşerilerimizden Mehmet Koç Oda başkanlığına seçildi.

Ankara SMMM Odası başkanlığına Mehmet Koç seçildi
banner145

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın 05-06 Haziran tarihlerinde yapılan 20. Olağan (Seçimli) Genel Kurulu sonrası bugün yapılan görev dağılımıyla ilgili oylamada; Ilgaz Belören nüfusuna kayıtlı hemşerilerimizden Mehmet Koç oda başkanlığına seçildi.

Seçimlerin ardından sıcağı sıcağına Çankırı Postası’na konuşan Mehmet Koç, bu dönem nispi temsil sisteminin ilk defa uygulandığı bir seçim yaşadıklarını, seçime katılan grupların oy oranıyla temsil edildiği bir dönemde arkadaşlarının kendi listesini desteklediğini belirtti.

Muhasebe uygulamalarının dönüşüm yaşayacağı bir döneme girildiğinin altını çizen Koç, “Küresel maliye uygulamalarıyla eşdeğer bir muhasebe uygulaması önümüzdeki dönemde de ülkemizde yapılacak. Bu süreci doğru algılayıp bu döneme uygun yöneticilerin seçilmesi önemliydi. Üyelerimiz bu mesajı da doğru algıladılar” dedi.

Muhasebecilik mesleğinin toplumsal sorunlara yönelik ciddi sorumlulukları olması gerektiğini ifade eden Koç, “Adaletli bir gelir dağılımı, adaletli bir vergi sitemi bizim önceliklerimiz olacaktır. Bunun yanında eksiksiz bir demokraside hedefimiz olacaktır. Göreve seçilmemde hemşerilerimin büyük desteği oldu. Onlara da buradan teşekkür ediyor ve desteklerini boşa çıkartmayacağımı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu..

Meslekte Birlik Grubu 1822, Demokrat Muhasebeciler Grubu 1391, Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu 1044, Çağdaş Demokrat Muhasebeciler 275, Özgür Dayanışma Grubu 268 ve Birlikte Çalışma Grubu 161 oy aldığı seçimlerde, yönetim kurulu görev dağılımı şu şekilde oluştu.

YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILMI

Mehmet KOÇ (Başkan)

Hasan YILDIRIM (Başkan Yardımcısı)

Necmettin KELEŞ (Oda Sekreteri)

Naci ALKAN (Sayman)

Ali Metin POLAT (Üye)

İbrahim ULUSOY (Üye)

Nevzat AKKAYA (Üye)

Mehmet OKKALI (Üye)

Kemal KAYAOĞLU (Üye)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304