banner198

Anlamlı onur o Anneye verildi

Engelli ve yatarak tedavi görme zorunluluğu olan Satılmış ve Murat Kekeçin annesi Gülay Kekeç “Yılın Kadını seçildi.

Anlamlı onur o Anneye verildi
banner145

Çankırı Postası’nın gündeme taşıdığı, engelli ve yatarak tedavi görme zorunluluğu olan (SSPE) hastası, Satılmış ve Murat Kekeç’in annesi Gülay Kekeç “Yılın Kadını” seçildi.

 

8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Eğitim Bir-Sen Kadın Kolları Çay Partisi düzenledi.

 

Eğitim Bir-Senli Kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar günün de örnek bir davranış sergileyerek bu önemli günün daha da anlam kazanmasını sağladılar.

 

Çankırı Postası’nın gündeme taşıdığı engelli ve yatarak tedavi görme zorunluluğu olan (SSPE) hastası, Satılmış ve Murat Kekeç’in yanı sıra iki çocuğu daha bulunan 4 çocuk annesi Gülay Kekeç bu özveri ve fedakarlığından dolayı Eğitim Bir-Sen Çankırı Şubesi tarafından “Yılın Kadını” seçildi.

 

Çocukların sağlık durumları ve bakımlarının zorluğu ve bir Annenin ne kadar fedakar olabileceğinin en canlı örneğinin Gülay Hanım olduğunu ifade eden başkan Bedriye Karakoç, “bizlerde bir kadın ve Anne olarak Eğitim Birsen Kadın Kolları olarak kendisini takdir ve tebrik ediyoruz. Allah bu zorlu yolda kendisine sabır ve kolaylık versin” dedi.

 

Böyle bir günde kendisinin ve çocuklarının hatırlanmasından çok mesut ve bahtiyar olduğunu ifade eden Gülay Kekeç ise “Anne olmak her zorluğa karşı yılmadan durabilmektir. Yaşadığım tüm sıkıntıları onların bir tebessümü bir gülümsemesi anında unutturuyor insana. Bana bu anlamlı günde destek olan Sayın Bedriye Karakoç’un nezdinde Tüm Eğitim Bir-Sen camiasına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Daha sonra Gülay Kekeç’e plaket ve hediyeleri Eğitim Bir-Sen Çankırı Şubesi Kadın Kolları Başkanı Bedriye Karakoç tarafından takdim edildi.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER