banner306
banner198

Anlaşma dün de imzalanamadı!

Çankırı Belediyesporun devri konusunda dün gerçekleştirilen geniş kapsamlı toplantı sonucunda, devir anlaşması gerçekleşmedi!

Anlaşma dün de imzalanamadı!
banner145

Çankırı Belediyespor’un devri konusunda dün Çankırı’da gerçekleştirilen geniş kapsamlı toplantı sonucunda, “devir” anlaşması yine imzalanamadı.

 

Dün şehir merkezinde 
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Gençlik Spor temsilcileri ile birlikte belediyeden hukuk ve imar dairesinden yetkililerle belediye meclis üyeleri ve kulübü şirketleşerek devralacak olan Sevda Karaali Şireci kurmayları ile birlikte katıldığı bir toplantı gerçekleşti.

 

Böylesi kalabalık bir grubun buluşma yeri olarak da Güven Lokantası seçilmişti. Öğle saatlerinde başlayıp akşam saat 19.00’a kadar süren görüşmeler sonrası kamuoyunun merakla beklediği “anlaşma” sağlanamadı.

 

Çankırı Postası’nın elde ettiği bilgilere toplantı daha önce hazırlanan “devir protokolu” üzerinde yapılan karşılıklı görüş alış-verişi ile geçti. Protokolde yer alan bazı maddeler üzerinde tam bir anlaşma sağlanamaması üzerine görüşmelere ara verildi. Yeni toplantının Sevda Karaali Şireci’nin sunduğu birleşme protokolünde bazı yeni düzenlemeler yapılarak gerçekleşeceği öğrenildi.

 

TOPBAŞI BUGÜN GERÇEKLEŞMEYEBİLİR!

Öte yandan Çankırı Belediyespor’un Anadolu Spor A.Ş.’ye devri konusunda yaşanan sıkıntılar takımın sahaya inmesini de engelliyor! Bugün takımın yeni teknik direktörü M. Fahir Genç’in Çankırı’ya gelerek takımda kalması kesinleşen 8 futbolcu ile ilk antrenmana çıkması beklenirken, dünkü gelişmeler sonrasında gözler yeniden hazırlanan devir sözleşmesinin imzalanmasına çevrildi!

 

Takımın yeni teknik patronu M. Fahir Genç ile bugün yaptığımız görüşmede “Ben henüz Ankara’dayım! Bugün öğlen saatlerinde Çankırı’da olacaktım. Görüşme yapılan ve devam kararı veren 8 futbolcu kardeşimle bugün Çankırı’da sahaya inme programımız sanıyorum akşam saatleri netleşecek! Benim söyleyebileceklerim bundan ibaret” dedi.

 

Konuyla ilgili taraflara ulaşma gayretimiz şu saatler itibariyle henüz olumlu değil! Bununla birlikte her iki tarafın da basına konuyla ilgili herhangi bir açıklaması yok. Çankırı Postası olarak başta ulaşmaya çalıştığımız Sevda Karaali Şireci’nin hukukçu ekibiyle toplantıda olduğunu, Belediye Başkanı İrfan Dinç’in ise Güldürcek Barajı yolunda incelemelerde bulunduğunu öğrendik.

 

Gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304