banner198

Annelere özel maçta tribünler boş kaldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ligin son hafta mücadelesinde gülen taraf Çankırı Belediyespor

Annelere özel maçta tribünler boş kaldı
banner145

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ligin son hafta mücadelesinde Çankırı Belediye Spor-Alanya Spor arasında oynanan maçta gülen taraf Çankırı Belediyespor oldu.

Çankırı Atatürk stadında oynanan maçı ev sahibi ekip 2-0’lık galibiyetle 38 puan ve 12. sırada tamamladı. A. Sebatspor, Hacettepe ve Gebzespor grupta 3. lige düşen takımlar oldu. Maçı FİFA kokartlı kadın hakemler Dilan Deniz Gökçek, yardımcılıklarını da Sibel Yamaç ile Belgin Kumru yaparken, 4'üncü hakem olarak ise Neslihan Muratdağı görev aldı.

 

Anneler günü nedeniyle kapalı tribüne sadece kadınların alındığı maçta hakem dörtlüsü, polisler ve izleyiciler kadınlardan oluştu. Erkeklerin açık tribünde izleyebildiği maça kadınlardan beklenen ilgi yok denecek kadar azdı.

 

Kapı girişinde gül ve hediye paketiyle karşılanan anneler, Çankırı Belediyespor Kulübü başkanı Sevda Karaali'nin yaptığı jestten duydukları memnuniyeti dile getirirken bazı anneler maça çocuklarını da yanlara alarak girdi. Renkli görüntülerin yer aldığı tribünlerde kadınlar özgürce maç izlemenin keyfine vardı.

 

Müsabakaya Ankara’dan gelerek izleyen Çankırı Kadınlar Derneği başkanı Nermin Aydınlı, Otuz kişiyle maça geldiklerini belirterek ilk defa anneler gününe özel bir futbol maçı izlediklerini söyledi. Kadınlara futbolu sevdirmek için bu tür etkinliklerin devam etmesini ieteyen Aydınlı, Çankırı için üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyleyerek “Çankırılı kadınlar Çankırı Belediyespora destek vermeye her zaman her yerde hazır” diye konuştu.

Müsabakaya Ankara’dan gelerek izleyen Çankırı Kadınlar Derneği başkanı Nermin Aydınlı, Otuz kişiyle maça geldiklerini belirterek ilk defa anneler gününe özel bir futbol maçı izlediklerini söyledi. Kadınlara futbolu sevdirmek için bu tür etkinliklerin devam ettirilmesini isteyen Aydınlı, Çankırı için üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyleyerek “Çankırılı kadınlar Çankırı Belediyespora destek vermeye her zaman hazır” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER