banner198

Arınç Çankırıda konştu, Kılıçdaroğlu PKKya yabancı değil!

Arınç, Ana Muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlunu zehir zemberek sözlerle eleştirdi.

Arınç Çankırıda konştu, Kılıçdaroğlu PKKya yabancı değil!
banner145

Partisince Çankırı’da düzenlenen Açıkhava salon toplantısında katılan Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, Ana Muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu zehir zemberek sözlerle eleştirdi.

 

Çankırı’da coşkulu bir kalabalığa hitabeden Bülent Arınç, anayasa değişikliği ile demokrasinin güçleneceğini ve darbe girişimcilerinin önünün kesileceğini belirterek,” böyle bir demokraside askeri müdahale, darbe ve cuntacılık olmaz! Bunların üçü beşi bir araya toplanıp bu hükümet çok oldu. Bunlar biraz gerici gibi. Bizim istediğimiz gibi iş yapmıyorlar. Bunlar galiba birazda laikliğe ters işler yapıyorlar. Biz eskiden üçümüz beşimiz bir araya gelip bunları devirirdik. Bunların saçı şöyle, kaşı böyle bunlar gitsin derdik ‘höt’ dedim mi kaçarlardı. ” diye konuştu.

 

TÜRKİYEDE HALK İRADESİ VAR

Ne planlar ne hesaplar yapmışlar diyen Arınç, “Ama ülkemizi hala eski Türkiye sanıyorlar. Hala Türkiye de Demireller var zannediyorlar. Hala onların arkasından giden Cindoruk gibiler var sanıyorlar. Neptün gezegenindesin sen hala! Gözünü aç dünyaya gel artık!  Türkiye’de artık AK Parti var. Demokrasi var. Türkiye’de halk iradesi var” şeklinde konuştu.

 

KILIÇDAROĞLU PKK'YA YABANCI DEĞİL

Konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel afla ilgili sözlerini de “Ağzından baklayı çıkardı” şeklinde yorumlayan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç “Bu açıklamayı nerede yaptı? Çankırı’da mı? Hayır, Tunceli’de yaptı. Tunceli’de Kemal Bey diyor ki; ‘Sandıklardan hayır çıksın, anayasa reddedilsin. Biz arkasından genel af çıkaracağız’ diyor. Bu kadar büyük baklada sonunda ağzından çıktı ya. Genel af dediğin zaman APO’ da mı çıkacak? PKK’ da mı çıkacak? Terör örgütünün üyeleri de mi çıkacak? Kendisi zaten bunlara yabancı değil. Çünkü SSK Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde hakkında açılan davalardan biriside PKK terör örgütü mensuplarına SSK’da iş vermektir. Bunlar yargı kararlarında sabit olan şeylerdir. Hadi aradan zaman geçti, beyefendi değişmiştir dedik.  Baksana değişmiş, öyle "Gandi" gibi selam veriyor. Bizim memleketimizden bir selam usulü bulamadı. Bir Yaren usulünü bilmiyor. "Gandi" gibi ikiye bükülüyor zavallı! Onunda selamı bu” şeklinde konuştu

 

Konuşmasının ardından AK Parti Teşkilatının verdiği iftar yemeğine katılan Bülent Arınç daha sonra Ankara’ya döndü.

 

Bülent Arınç'ın programına Çankırı milletvekilleri Dr. Nurettin Akman ve Suat Kınıklıoğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Başkanı Av. İdris Şahin, İl Özel İdaresi Başkanı Osman Canbaz ile Çankırı eski milletvekilleri Prof Dr. Hikmet Özdemir ve Tevfik Akbak eşlik etti.

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER