banner198

Av. İdris Şahinle birlikte AK Partide çalışmalar hızlandı...

İl Başkanı Av. İdris Şahin başkanlığındaki AK Parti heyeti bugün Başkentte üç önemli ziyareti gerçekleştirecek..

Av. İdris Şahinle birlikte AK Partide çalışmalar hızlandı...
banner145

AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna oturduğundan bu yana yaptığı çalışmalarla hayli yüksek bir performans gösteren Av. İdris Şahin bugün Ankara’da…

 

AK Parti Çankırı İl Başkanı Av. İdris Şahin beraberinde Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile birlikte bugün başkentte önce Ankara İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Çankırı’nın son yıllarda yetiştirmiş olduğu önemli isimlerden biri olan Orhan Özdemir’i ziyaret edecek.

 

Daha sonra Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir’i makamında Çankırı Milletvekili Dr. Nurettin Akman ile birlikte ziyaret edecek olan Şahin, daha sonra saat 16.00’da Kültür Bakanı Ertuğrul Günay ile birlikte olacaklar.

 

Ziyaretlerle ilgili olarak Çankırı Postasına konuşan AK Parti İl Başkanı İdris Şahin “Göreve geldiğimiz günden bu yana, AK Partinin bölgemizde daha iyi hizmet vermesi konusunda teşkilat olarak üzerimize düşen çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çankırı’nın acil ihtiyaçları ile birlikte yarınlara dönük projelerin hayata geçirilmesi konusunda neler yapılabiliri araştırıyor ve başta sayın hükümet üyelerimiz olmak üzere taleplerimizi kendilerine iletiyoruz. Bu bağlamda bugün Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç ve bölge milletvekilimiz Sayın Dr. Nurettin Akman ile gerçekleştireceğimiz Bayındırlık ve Kültür Bakanlarımızın ziyaretlerinden fazlasıyla umutluyum. Çankırı’da taş üstüne taş koyduğumuz zaman kendimizi mutlu hissedeceğiz” dedi.

 

Çankırı Postası haber merkezi olarak AK Parti İl teşkilatının Başkent ziyaretlerini ve ziyaret sonrası gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER