banner198

Avrupa Birliği Bayramöreni onayladı!

ÇANFED Gençlik Komisyonunun hazırlamış olduğu Uçan Gençlik projesi kabul gördü. Proje kapsamında Çankırılı gençler eğitim alacak.

Avrupa Birliği Bayramöreni onayladı!
banner145

ÇANFED Gençlik Komisyonunun hazırlamış olduğu "Uçan Gençlik" projesi kabul gördü. Proje kapsamında Çankırılı gençler yamaç paraşütü eğitimi alacak.

İstanbul’da Çankırı’yı temsil eden sivil toplum kuruluşlarından ÇANFED’in komisyonları arasında yer alan Çanfed Gençlik Komisyonu; 11-16 Ağustos 2009 tarihleri arasında Bayramören’de düzenlenecek olan Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Ön Ayağı etkinliğinin önemini bir sivil toplum kuruluşu olarak analiz ederek, geçtiğimiz aylarda TC Başbakanlık - DPT - AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına “Uçan Gençlik” adında bir proje sunmuştu.

Yapılan inceleme sonucunda ÇANFED Gençlik Komisyonunun hazırlamış olduğu “Uçan Gençlik” projesi, diğer projeler arasından sıyrılıp kabul edildi.

Projenin kabul edilmesi ile beraber AB hibe programları kapsamında İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Gençlik Komisyonunun kabul edilen projesi karşılığında yapılacak olan 7.670 Euroluk yardım, proje ekibi tarafından “Uçan Gençlik” projesi kapsamında Çankırılı gençlerin yamaç paraşütü ile ilgili olarak yararlanması için harcanacak.

Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız proje yöneticisi Gökhan Güney “Bayramören’in yamaç paraşütü sporunda hızla ilerlediği şu günlerde ÇANFED Gençlik Komisyonu olarak böylesi bir projenin kabul edilmesi büyük memnuniyet verici. Kabul edilen proje ile eğitim alacak olan Çankırılı genç arkadaşlarımızla yamaç paraşüt sporunun Çankırılı gençler arasında yaygınlaşmasının tohumları atılacak. Ağustos ayında yapılacak olan etkinliklerde genç arkadaşlarımızı gökyüzünde uçarken görmek herhalde hepimizi fazlasıyla mutlu edecektir” dedi.

ÇANFED Gençlik Komisyonunun hazırlanan ve kabul edilen proje ekibi şöyle: Proje yöneticisi; Gökhan Güney Proje takım üyeleri; Gökhan Şahin, Halil Kuzu, Tuba Benli, Alper Tunga Doğu, Erdal Çalıkuşu, Yasemin Orduhan, Yasemin Özdemir, Damla Özenç ve Sabahat Vayvay.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER