banner198

Bakan Yardımcısına Çankırı dan Ziyaret

Çankırı Memur-Sen yönetim kurulu ve beraberindeki heyet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılığı görevine atanan Halil Etyemze e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

Bakan Yardımcısına Çankırı dan Ziyaret
banner145

Çankırı Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kasım Karatekin ile Büro Memur-Sen ve Memur-Sen İl Başkanı Ali Solak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılığı görevine atanan, bir dönem Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen’in Genel Sekreterliğini de yürüten Halil Etyemze’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

Ziyarette söz alan Memur-Sen Çankırı İl Başkanı Ali Solak “Yeni görevinizin size ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi. Eğitim Bir-Sen Çankırı Şube Başkanı Kasım Karatekin ise hayırlı olsun temennisi ile: “Sendikacılığı ve memurların sorunlarını iyi bilen bir kişi olarak gerek kamu çalışanlarına gerekse milletimize faydalı işler yapacağınıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Bakan Etyemez de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çankırı da ki sendika çalışmalarını yakından bildiğini ve başarılar dilediğini belirtti.

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası heyet bakanlıkta çeşitli birimlerde çalışan Çankırılıları da ziyaret ederek bakanlıktan ayrıldı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER