banner198

Başkan Dinç: Kulübün devri konusunda açık destek!

Son günlerde Çankırılı sporseverlerin merakla beklediği Çankırı Belediyespor ne olacak, sorusunu Belediye Başkanına yönelttik ve beklenen yanıtı aldık!

Başkan Dinç: Kulübün devri konusunda açık destek!
banner145

Son günlerde Çankırılı sporseverlerin merakla beklediği “Çankırı Belediyespor ne olacak?” sorusunu Belediye Başkanı İrfan Dinç’e yönelttik ve beklenen yanıtı aldık!

Celal Kaman ’ın Çankırı Belediyespor Kulübü başkanlığından istifası sonucu kamuoyunun merakla beklediği “Çankırı Belediyespor ne olacak?” sorusu Belediye Başkanı İrfan Dinç’in Vedat Beki’ye yaptığı özel açıklama ile son buldu!

Belediye Başkanı Dinç, “Sayın Sevda Karaali Şireci hanımefendinin kulübü şirketleştirerek yeni projelerle yol alması yönünde görüşmelerimiz devam ediyor. Kulübün yapacağı genel kurul ile birlikte alınacak olan şirketleşme kararının gerçekleşmesi yönünde belediye başkanı olarak sonuna kadar destekliyorum. Sevda hanımın kulüple ilgili geliştirmiş olduğu projeler oldukça heyecan verici! Önümüze konulan projelerden heyecan duymamak mümkün değil! Arkadaşlarımızla yaptığımız ön değerlendirmede oldukça mesafe aldık! Ben kulübün şirketleşerek 2. Lige yükselme mücadelesinde büyük mesafeler alacağını düşünüyorum. Güzel şeyler olacağı kanaatini taşıyorum! Son günlerde konuştuğumuz ve tartıştığımız bu konu beni fazlasıyla heyecanlandırdı! Çankırı Belediyespor taraftarları ve Çankırı halkı şunu bilsin ki, takımın geleceği konusunda her birimiz üzerimize düşen fedakarlığı yapmaktan çekinmeyeceğiz.”

Evet… Belediye Başkanı İrfan Dinç’in Çankırılı sporseverlere bu güzel müjdesinden sonra gönüllere serpilen ferahlığın Sevda Karaali Şireci cephesindeki durumu da sizlere aktarmanın gayretinde olacağız.

Çankırı Postası'nı izlemeye devam edin.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER