banner198

Başkan Doğu, şampiyonu altın ile ödüllendirdi!

Türkiye Şampiyonu Sümeyra Kavutçuyu Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu bir Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Başkan Doğu, şampiyonu altın ile ödüllendirdi!
banner145

Konya’da yapılan, Büyükler-Gençler ve Minikler Kick Boks Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Kurşunlu Gençlik Derneği Spor Kulübü sporcusu Sümeyra Kavutçu’yu Belediye Başkanı İbrahim Doğu bir Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

 

Belediye Başkanı İbrahim Doğu’yu makamında ziyaret eden şampiyon Kick Boksçu Sümeyra'nın yanında, babası Hakan Kavutçu ve Kurşunlu Gençlik Derneği Spor Kulübü Başkanı Hasan Yavuz bulundular.

 

Kurşunlu Tevfik Fikret İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Türkiye Şampiyonu Sümeyra Kavutçu Konya’da düzenlenen şampiyonada tüm rakiplerine üstünlük sağlayarak Semi Contact müsabakalarında birincilik kürsüsünün sahibi olmuştu.

 

Minik kick boks Türkiye Şampiyonu Sümeyra Kavutçu’yu Türkiye Şampiyonluğu madalyası ile birlikte makamında kabul eden Belediye Başkanı İbrahim Doğu “Evladımızın küçük yaşta böylesi büyük bir başarıyı elde etmesi hem kendisi adına hem de Kurşunlu adına önemli bir başarıdır. Belediye olarak Kurşunlulu gençlerimizin sportif faaliyetlerinde bugüne kadar vermiş olduğumuz destek, bundan böyle de artarak devam edecektir. Sümeyra kızımızın Türkiye Şampiyonluğunu kutluyor, ondan daha büyük başarılara imza atmasını da bekliyoruz. Şampiyon sporcumuzun daha iyi şartlarda öğrenimini ve spor yaşantısının devamı için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Kurşunlu’ya ve Çankırı’ya kazandırmış olduğu Türkiye şampiyonluğu için bir kez daha kendisini kutluyor ve emeği geçenlere de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Başkan Doğu’dan ödülünü alan Türkiye Şampiyonu Sümeyra Kavutçu “Ailemin ve hocalarımın desteği ile daha büyük başarılar elde etmek için çalışacağım. Şampiyon olarak Kurşunlu’ya geldikten sonra çevremdeki büyüklerimin ve arkadaşlarımın bana göstermiş olduğu sevgiye teşekkür ederim. Başkanımıza da benim gibi spor yapan arkadaşlarıma ve ağabeylerime destek olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Belediye Başkanı İbrahim Doğu şampiyon sporcuyu bir cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Öte yandan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in de Türkiye Şampiyonu Sümeyra Kavutçu’yu arayarak Çankırı’ya davet ettiği öğrenildi.

 

Fotoğraf 1: Belediye Başkanı İbrahim Doğu Türkiye Şampiyonu Sümeyra Kavutçu ile birlikte.

Fotoğraf 2: Ziyarette (soldan sağa) Baba Hakan Kavutçu, Belediye Başkanı İbrahim Doğu, şampiyon Sümeyra Kavutçu ve Kulüp Başkanı Hasan Yavuz.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER