banner198

Bayramören üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi.

İlk kez böylesi bir organizasyona ev sahipliği yapan Bayramören halkı, misafirlerini ağırlamakta her türlü fedakarlığı severek gerçekleştirdi.

Bayramören üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi.
banner145

Bayramören'de ve Çankırı'da yamaç paraşüt sporunda ilk kez gerçekleştirilen uluslararası boyutta bir organizasyon yer yer (bürokraside) bazı sıkıntıların yaşanmasına karşın, yine de başarı ile tamamlandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Özellikle başta Bayramörenlilerin ilçelerinde ilk kez gerçekleştirilen böylesi bir organizasyona samimi yaklaşımları organizasyonun başarısında en büyük etken oldu.

Organizasyonun başarı ile tamamlanmasında büyük emekleri olan başta Tahsin Tekin olmak üzere, Çankırı’nın medar-ı iftiharı devlet adamı ve siyasetçisi Nevzat Ayaz, işadamlarından İsmail Işık, Selahattin Düzbasan, İlker Karataş, Hakan Eryılmaz, Ahmet Mercankaya olmak üzere, İstanbul Çankırılılar Vakfı Başkanı Eşref Harmandar ve yönetimi, İstanbul’da köy derneklerinin oluşturduğu ÇANFED Başkanı Ömer Lütfi Özenç, Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu büyük çaba gösterdiler.

Tabi ki ev sahibi Bayramören Belediye Başkanı Ahmet Özen ve Bayramören Kalkındırma Derneği Başkanı Arif Özen ile Dernek yöneticileri de ilçelerinde ilk kez düzenlenen böylesi bir organizasyon için oldukça ter akıttılar.

Bayramören’de ilk kez böylesi bir organizasyonun gerçekleşmesi, çevre köylerde ve ilçelerde yaşayanlarda büyük heyecan yarattı. Özellikle gündüz uçuş yapılan Akseki’de vatandaşların ilgisi görülmeye değerdi.

Organizasyonun 3 ve 4’üncü gecelerinde Bayramören’de meydana kurulan sahne ve verilen konserler, başta yarışmacılar olmak üzere izleyicilere de zevkli saatler yaşattı.

Bayramören Belediye Başkanı Ahmet Özen, organizasyona özel davetli olarak katılan ve en uzun uçuş süresini dünyada gerçekleştiren kadın sporcu Petra Slilova ile Akseki'deki uçuş bölgesinde. (yanda)

Cumartesi akşamı sahne alan Çankırı Ahi Yaran Derneği, Neşe Dilekçioğlu ve İzzet Altınmeşe davetlilere güzel bir konser verdiler.

Bayramören’de gerçekleştirilen organizasyondan Akseki uçuş pistinden derlediğimiz fotoğrafları sizlere sunuyoruz.

Organizasyonun görünmez emektarlarından iki isim ile birlikteyiz. Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu ve İstanbul Çankırılılar Eğitim Kültür Vakfı 2. Başkanı İlker Karataş, Vedat Beki ve Ercan Şeker ile birlikte.

NOT: Yayımlanan fotoğraflar Çankırı Postası özel çekimleri olup, (özellikle haber siteleri tarafından) izinsiz kullanılması halinde, yasal haklarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER