banner306
banner198

Bayramörendeki dağ havası milletvekilini coşturdu!

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, Bayramörende düzenlenen gecede Neşe Dilekçioğlunun türkülerine daha fazla dayanamadı ve...

Bayramörendeki dağ havası milletvekilini coşturdu!
banner145

AK Parti milletvekili Suat Kınıklıoğlu Bayramören’de düzenlenen Neşe Dilekçioğlu ve İzzet Altınmeşe’nin konserinde piste fırlayarak dakikalarca oynadı.

 

AK Parti Çankırı milletvekili Suat Kınıklıoğlu, Bayramören’de düzenlenen konserde Neşe Dilekçioğlu’nun söylediği türkülerle yerinde daha fazla duramadı ve kendisini pistin ortasına attı.

 

Sanatçı Neşe Dilekçioğlu’nun söylediği türkülere yerinde tempo tutan milletvekili Suat Kınıklıoğlu, önce Vali Şemsettin Uzun’u ısrarla oyuna kaldırdı, daha sonra işadamı İsmail Işık ile birlikte karşılıklı oynadı.

 

Kınıklıoğlu’nu ilk kez böylesine gören Bayramörenliler de milletvekili ile birlikte aynı pistte bol bol oynama fırsatı yakaladılar. Pistte Vakıf Başkanı Eşref Harmandar, Bayramören Turizm Derneği Başkanı Arif Özen ile birlikte pistte uzun süre kalan Suat Kınıklıoğlu, aylardır böylesi bir gecenin yapılmasını bekler gibi bir hali vardı.

 

İşte size o geceden uzun süre hafızalardan silinmeyecek görüntüler…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304