banner198

Bayramöreni Türkiye duydu!

52 yıldır ülke genelinde başarıyla yayın hayatını sürdüren Türkiye Polis Radyosu mikrofonları bugün Vedat Bekiyi ağırladı.

Bayramöreni Türkiye duydu!
banner145

52 yıldır ülke genelinde başarıyla yayın hayatını sürdüren Türkiye Polis Radyosu mikrofonları bugün Vedat Beki’yi ağırladı.

Türkiye Polis Radyosunda bugün saat 15.15 ila 16.00 arasında gerçekleştirilen Tatil Rehberi adlı programa konuk olan Vedat Beki Çankırı turizmi ile birlikte Bayramören ve yamaç paraşüt sporu ile ilgili bilgiler verdi.

Program yapımcısı Nurhayat Ünlü’nün hazırladığı ve Esin Türev'in sunduğu “Tatil Rehberi” adlı programın sütüdyo konuğu olan Vedat Beki, Bayramören’de 12-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek Paragliding World Cup ön ayağı ve Türkiye Şampiyonası 2. ayağı yarışmaları ile ilgili tanıtım konuşmaları ile birlikte, Çankırı’nın turizm potansiyeli Polis Radyosu dinleyenlerine aktardı.

Saat 15.15’te başlayan “Tatil Rehberi” programına “Uçan Gençlik” proje yöneticisi ÇANFED Gençlik Komisyonu adına Gökhan Güney de İstanbul’dan telefonla katıldı.

Gökhan Güney programda Uçan Gençlik projesi ile ilgili olarak bilgiler verirken, ülke genelindeki Çankırılı gençleri de projeye katılmaya davet etti.

Türkiye Polis Radyosunda bugün yayımlanan programın kayıtları en kısa sürede başta Çankırı Postası olmak üzere bazı sitelerde yayımlanacak.

Aşağıdaki fotoğrafta Türkiye Polis Radyosu Ankara Merkez stüdyolarında gerçekleştirilen "Tatil Rehberi" programının yapımcısı  Nurhayat Ünlü (ayakta), Teknik Sorumlu Adnan Özyetiş ve programın sunucusu Esin Türev ile Vedat Beki'yi birlikte görüyorsunuz. (Fotoğraf: Çankırı Postası özel)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER