banner198

Beklenen olağanüstü kongre gerçekleşti

Çankırı Belediyesporun olağanüstü kongresinde başkanlığa yeniden Sevda Karaali Şireci seçildi.

Beklenen olağanüstü kongre gerçekleşti
banner145

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Çankırı Belediyespor'un olağanüstü kongresinde başkanlığa yeniden Sevda Karaali Şireci seçildi.

Devam eden projelerin hayata geçirilmesinde daha fazla destek sağlamak adına yönetim kurulunu yenilemek amacıyla alınan olağanüstü kongre kararı bugün Çankırı Belediye Sporun yeni tesisinde yapıldı.

 

Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci faaliyet raporunu ve mali raporları  okuyup ibralaşmasının ardından , tüzükte yapılması istenen değişiklikleri kapsayan madde gündeme geldi.

 

Yapılan tüzük değişikliklerinin ardından yeni yönetim kurulu: Sevda Karaali Şireci, Ali Orduhan, Ziya Baran, Erdoğan Karaali, Adnan Şahin, Hüseyin Günay, Hacer Öztürk, Salih Ünal, Sahin Demirtaş, Kıvanç Ademhan, Elif Çiçek

 

Denetim Kurulu: Ahu Acar, Bekir Okçu, Doğan Öztürk

 

Kullanılan 64 oyun 56 oyunu alarak yeni yönetim ve denetim kurulları seçildi.

Kongreye İstanbul’dan Sultangazi Çankırılı Dernekler Birliği Başkanı Özcan Çam ve yönetimi misafir olarak katılırken, Ankara ve Çankırı’dan delege olmayan pek çok sporseverler de kongreyi izledi.

 

Yapılan kongrenin resim, kamera kayıtlarının bir firma tarafından yapılarak basına servis edileceği söylendi fakat basın mensupları kendi iradelerini kullanarak fotoğrafı kendileri çekmemeleri durumunda kongreyi izlemeyeceklerini As Başkan Erdoğan Karaali ve Kulüp Müdürü Metehan Kaçara bildirerek kongreden ayrıldılar.

 

 

 

 

.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER