banner306
banner198

Belediyespor iki futbolcuyu daha renklerine bağladı...

Transferin son gününde Çankırı Belediyespor Gençlerbirliğinden Muğdat ve Denizli Belediyespordan Özgür ile bir yıllık mukavele imzaladı.

Belediyespor iki futbolcuyu daha renklerine bağladı...
banner145

Çankırı Belediyespor transferin son gününde Gençlerbirliğinden Muğdat Çelik ve Denizli Belediyespor’dan Özgür Atılgan’ı renklerine bağladı.

 

Transferin son gününde takıma kazandırılan Muğdat Çelik 1990 Mersin doğumlu. Profesyonelliğe Gençlerbirliği spor kulübünde adım atan Muğdat, geçen yıl Kastamonuspor’da kiralık olarak sezonu tamamladı. Çankırı Belediyespor’a kiralık olarak gelen Muğdat, 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Muğdat  geçen yıl Kastamonuspor forması altında rakip filelere 3 kez havalandırdı.


DENİZLİ BELEDİYESPOR’DAN
ÖZGÜR ATILGAN

Transferin son gününde ikinci isim Denizli Belediyespor’dan transfer edilen ve takımın defansında sol kanat oyuncusu olarak görev yapacak olan Özgür Atılgan, 13 Ağustos 1983 İzmir doğumlu. Futbola Aliağa A.Ş.’de başlayan Özgür, sırasıyla Düzce, Denizli Belediyespor, Bugsaşspor ve son olarak yine Denizli Belediyespor’da futbol oynadı.

Geçen yıl Eylül Eylül ayında Adana’da oynanan Adana Demirspor Denizli Belediyespor maçının 37. dakikasında ayağı kırılan Özgür Atılgan, yaklaşık 7.5 ay sonra tekrar sahalara döndü. Geçen sezon ligde 6 maçta forma giyen ve toplam 397 dakika oynayan Özgür’ün bu yıl yeni takımı Çankırı Belediyespor’da başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304