banner306
banner198

Belediyespor yarınki maç saatini beklemeye başladı.

Yarın saat 15.00 de Bağlum stadında Pursaklarspor A.Ş. ile karşılaşacak olan Çankırı Belediyesporda hedef güzel futbol ve sahadan 3 puanla ayrılmak.

Belediyespor yarınki maç saatini beklemeye başladı.
banner145

Çankırı Belediyespor yarın Ankara-Bağlum’da karşılaşacağı Pursaklarspor A.Ş. maçına hazır.

Bugün TV8’de Sedat Yazıcıoğlu’nun “Sağduyu” programına katılan takım, Çankırı’ya döndü ve yarınki maç saatini beklemeye başladı.

Son iki haftayı puansız kapatan Çankırı Belediyespor’da gözler yarın yapılacak olan Pursaklarspor A.Ş. maçına çevrildi. Grupta her iki takımın da 4’er puanı bulunuyor. Pursaklarspor sezonun ilk maçını deplasmanda Erzurumspor karşısında 1-0 galibiyetle kapadı. Bizim gibi İki mağlubiyet bir beraberlik ve bir galibiyet alan rakibimiz Pursaklarspor A.Ş. kendi sahasında galibiyet yüzü görmeyen bir takım. O yüzden yarın saat 15.00’de Bağlum stadında oynanacak olan maç her iki takım açısından hayati önem taşıyor.

İYİ FUTBOL VE 3 PUANLA MAÇI TAMAMLAMAK İSTİYORUZ…

Takımın Teknik Direktörü M. Fahir Genç “Yarınki maçta sakat ve cezalı futbolcumuz yok. Tam kadro maça hazırız. İyi futbolumuzla birlikte güzel bir sonuçla 90 dakikayı tamamlamak istiyoruz” dedi.

Yarın yapılacak olan maçla ilgili Çankırı Postası ’na konuşan M. Fahir Genç şunları söyledi:

“Takımda cezalı ve sakat futbolcumuz bulunmamakta. Yarınki maçta hedefimiz her zaman olduğu gibi galibiyet ve 3 puan. Özellikle son iki haftadır oynadığımız futbol ile aldığımız sonuçlar arasındaki kopukluğu bu maçla birlikte ortadan kaldırmak istiyoruz. Bugün için oynadığımız futbolun karşılığını aldığımızı söyleyemem. Yarın sahada taraftarımıza ve futbolseverlere güzel bir maç izletme gayretiyle birlikte 90 dakika sonunda gülen tarafın biz olmasını istiyoruz. Taraftarımıza da verdikleri destek için ayrıca teşekkür ediyorum.”

ALAADDİN: HER GEÇEN GÜN İYİYE GİDİYORUZ…

Liglerin başlaması ile birlikte bugüne kadar oynanan 5 maçta 2 gol atan Alaaddin “Takım içerisindeki arkadaşlık mükemmel. Hocamızın sahada bizden istediklerini yerine getirmek için her birimiz yoğun bir çaba harcıyoruz. Özellikle son iki maçta yaşadığımız şanssızlıklar sahadan puansız ayrılmamıza neden oldu. Ben attığım gollere değil, takım olarak kazanıp kaybettiğimize bakıyorum. Daha da iyi sonuçlar alacağımıza olan inancım sonsuz. Yarınki maç için de takım olarak sahadan 3 puanla ayrılmanın gayretinde olacağız.”

EROL:  GEÇEN YIL 8 PUAN ÖNDEYKEN
TRİBÜNLERDE BU ATMOSFER YOKTU!

Takımın defanstaki deneyimli ismi Erol, bu yıl 5 maçta rakip fileleri iki kez havalandırdı. Bunun nedenini sorduğumuzda “Bazı hocalar defansta oynayan oyuncuların ileriye çıkmasına izin vermezler! Fahir hocam benim, yeri geldiğinde ileriye çıkmama izin veriyor. Ben de bana verilen bu şansı kullanarak takımıma 2 gol kazandırdım! Takım içinde arkadaşlık havası mükemmel! Takımın bir çok futbolcusu bu yıl yeni gelmesine karşın, aramızdaki saygı, sevgi ve arkadaşlık bağı çok olumlu. Tribünlerden aldığımız enerji de bu yıl çok farklı. Geçen yıl 8 puan farkla lider çıktığımız maçlarda böylesi bir destek ile karşılaşmıyorduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yarınki maçı da almak için bütün gayretimizle sahada mücadele edeceğiz. Taraftarı ve Çankırı’yı mutlu etmek için bütün gayretimizle mücadelemiz sürecek.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304