banner198

Birinci seriyi 15 puan ve yedinci sırada tamamladık...

Geçtiğimiz haftayı deplasmanda elde edilmiş bir galibiyetle kapatan Çankırı Belediyespor, kendi sahasında adeta puan hovardası kesildi.

Birinci seriyi 15 puan ve yedinci sırada tamamladık...
banner145

Çankırı Atatürk Stadında oynanan bugünkü karşılaşmayı başta Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci, Ofspor Kulüp Başkanı Ercan Saray ile İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ile tribünleri dolduracak kadar sayıda seyirci izledi.

 

STAD: Çankırı Atatürk

 

HAKEMLER: Adnan Güngördü, Metin Cebeci, Murat Ortanca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÇANKIRI BELEDİYESPOR: Ergin, Erol, Ali, Serhat, Özgür, Fatih Aktaş, Hüseyin (Mehmet Öner), Emrah, Salih, Alaaddin, Muğdat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OFSPOR: Nihat, İbrahim, Numan, Baykal (Hicabi), Burak, Ekrem, Savaş (Ali İhsan), Emrullah, Arslan, Kazım (Hüseyin Böyük), Şahin.

 

Bugün Çankırı Atatürk Stadında güneşli ve futbola oynamaya elverişli bir sahada Çankırı Belediyespor, Ofspor’un etten duvar olan defansını bir türlü aşamadı ve maç golsüz sonuçlandı.

 

Maçın özellikle ikinci yarısında oynadığımız baskılı futbolu golle süsleyemedik. Maçın uzatma dakikaları oynanırken Serhat ve Alaaddin’in ayağından mutlak goller kaçtı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kısaca saç baş yolduran bir 90 dakika ve etten duvar haline dönüşen Ofspor kalesine gol atamayan takımımız sahadan tek puanla ayrılmak zorunda kaldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grubumuzda dün oynanan maçta

Karadeniz Trabzonspor: 2 – Erzurumspor: 0

 

Bugün oynanan maçlar ve sonuçları:

Çorumspor: 6 – Akçaabat Sebatspor: 0

Etimesgut Şekerspor: 2 – Tokatspor: 0

Y. Kırşehirspor: 1 – Bugsaşspor: 2

Pursaklarspor: 2 – Karsspor: 0

 

Bu sonuçlardan sonra ligin ilk serisinde Etimesgut Şekerspor 24 puan ve + 13 averajla liderliğe yükselirken, kendi sahasında haftanın en farklı skorunu elde eden Çorumspor aynı puan +9 averajla ikincilik koltuğuna oturdu. Takımımız kendi sahasında galibiyet golü bulamazken aldığı bir puanla puanını 15’e yükseltirken sıralamadaki 7’nciliğini korudu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER