banner198

Birlik Taksi den Teşekkür

Milletvekili Suat Kınıklıoğlu Birlik Taksi çalışanlarının ziyaret etti.

Birlik Taksi den Teşekkür
banner145

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu Çankırı Birlik Taksi çalışanlarının daha rahat bir ortamda işlerini icra etmeleri için tefriş ettirdiği Taksi durağını ziyaret etti.

 

Birlik Taksi çalışanlarının yakın ilgisi ile karşılanan Suat Kınıklıoğlu yeni duraklarının hayırlı olması temennisinde bulunurken taksi çalışanları da vekillerine teşekkür etti.

 

Suat Kınıklıoğlu “Yirmi dört saat hizmet veren taksi şoförlerimizin hizmetlerini sunarken daha nezih bir ortamda vakit geçirmeleri için ufak bir katkımız olsun istedik. Amacımız her alanda Çankırımıza en iyi hizmeti getirmeye çalışmak. Hemşerilerimin daha rahat koşullarda çalışmasını sağlamak için elimizden gelen gayreti sürdüreceğiz” dedi. Ayrıca Taksi durağında Başbakan Erdoğan ile ilgili kitapları gören Kınıklıoğlu, “Arkadaşlarımızın boş zamanlarında Başbakanımızla ilgili kitaplar okuması beni ayrıca memnun etti.” dedi.

 

Diğer yandan Birlik taksi çalışanları “Yıllardır özlemini duyduğumuz, rahat bir çayımızı içeceğimiz, misafirimizi ağırlayacağımız bir durağa kavuştuk” diyerek Belediye Başkanı ve Kınıklıoğlu’na teşekkür ettiler.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER